Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Huizingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Huizingen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Huizingen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Huizingen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Huizingen:

Betonnen afsluiting plaatsen

De afsluiting is langs de een kant 12.40 de andere kant 12.47 en de achter kant 3.33 dus het zou gaan om twee starters palen en 2 hoekpalen en 11 tussen palen en in beton met dan ook beton platen van onderkant en de rest op vullen met hout. de kant van de 12.47 staat op mijn erf . Oude afsluiting wordt afgebroken.

Plan maken voor aanleg van voortuin

In voortuin met hoogteverschillen L elementen plaatsen en trappen en palissades afwerken met beton en klinkers. Parkeerplaatsen en pad langs het huis aanleggen met grind. Plan voor de aanvraag van omgevingsvergunning ontwerpen. Oppervlakte voortuin : rond 50 m² Plan in te dien om een omgevingsvergunning te bekomen alvorens de werken aan te vatten.Nodig tuinarchitect.

Tuinafsluiting plaatsen in draadpanelen

Hoogte 1m80 lengte 22m (in rechte lijn) De eerste 8m klein beetje helling de 14 volgende meter vlak. + 2 panelen van 2m lang waar tussen een poort van 1m. Nu staat er een omheining , nu een nieuwe te plaatsen op grond van klant.

Voortuin heraanleggen

De trappen en afwerking van plantenbakken in hout van de voortuin moeten vernieuwd worden. Het vervangingsmateriaal is te bespreken. De huidige beplanting (boom, haag,... ) dient gesnoeid te worden. Huis staat op een helling.

Betonnen afsluiting plaatsen in achtertuin

Betonnen afsluiting plaatsen: 12 meter lengte twee zijden. En dan 3 meter ertussen, dit is voor achteraan in de tuin. 2 start palen dan 2 hoekpalen 11 tussen palen en 14 beton platen en de rest vul ik met hout . Er staat een afsluiting maar gaan we zelf verwijderen.

Tuinomheining plaatsen

Ik zou graag een tuinomheining laten plaatsen van circa 100 meter, bestaande uit draadpanelen of dergelijke.

Complete tuin opkuisen

Tuin volledig laten opkuisen en grond gelijk trekken + gras zaaien

Verwijderen van coniferen

Er moeten een 35 tal coniferen verwijderd worden (ongeveer 5 meter hoog) en het afval moet verwijderd worden