Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Huldenberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Huldenberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Huldenberg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Huldenberg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Huldenberg:

Composiet tuinafsluiting en tuinhuis met overkapping plaatsen

Tuinhuis met overkapping op betonnen plaat van ong. 7m x 3.5m plaatsen. Tuin helt zijdelings af. Fundering plaatsen voor tuinhuis.

Tuinafsluiting zetten

Plaatsen van tuinomheining in kastanjehout op 2 plaatsen in mijn tuin. 1) Achteraan in de tuin: lengte van 12 meter: - Kastanjehek van ongeveer 11 meter met in het midden een kastanjepoort van 1 meter (kastanjehek + poort 150cm hoog. - Zijkant huis: kastanjehek van ongeveer 150 cm breed op 150 cm hoog + kanstanjepoort van 1 meter breed op 150 cm hoog. Ik beschik over al het materiaal.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting met bovenbuis, hoogte: 180cm, lengte 35m in de lengte met dubbele poort (2.5m). Afsluiting is voor een tuin. We weten nog niet of we de werken zelf zouden uitvoeren of laten uitvoeren.

Composiet afsluiting plaatsen

Afsluiting voor achteraan in de tuin. De tuin helt echter zijwaarts naar beneden. Dient ook om een achterliggend verwilderd perceel af te schermen tegen wilde bramen. Totale breedte: 13 meter.

Houten afsluiting plaatsen

De tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in thermowood, tuinschermen of plankenwand in Europees hout (eik, kastanje, wilg), betonpalen met daartussen houten panelen of planken Het gaat over een Lengte van 45,00m, licht afhellend. Graag een simpele houten omheining. Graag ook 2m Hoog maken.

Composieten afsluiting plaatsen

Wij willen een composieten afsluiting plaatsen. Dit voor 12 lopende meter en 120 cm hoog.

Grond egaliseren voor plaatsing grasmatten

We hebben net gebouwd en zoeken iemand voor de grond in de tuin klaar te maken voor grasmatten te leggen. Het gaat om zo een 120 m².

Gras en onkruid maaien

In Loonbeek (Huldenberg) zou er een grond gemaaid moeten worden waarop gras, netels en onkruid staan. Nu, in de lente, staan die nog niet zo hoog

Omheining van de tuin plus een poort

Omheining van de tuin plus een poort