Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor composiet tuinafsluiting en tuinhuis met overkapping plaatsen:

Composiet tuinafsluiting en tuinhuis met overkapping plaatsen

Tuinhuis met overkapping op betonnen plaat van ong. 7m x 3.5m plaatsen. Tuin helt zijdelings af. Fundering plaatsen voor tuinhuis.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Huldenberg (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor composiet tuinafsluiting en tuinhuis met overkapping plaatsen uit heel België:

Tuinafsluiting plaatsen

Ik wil tussen ons en de buren een schutting plaatsen. Lengte is ongeveer 24 meter. Hoogte van de afsluiting 2m. Ik opteer voor betonnen palen met een onderplaat van ong. 40cm in antracietgrijs. Tussen de palen mogen er tand-groef latten komen. We weten nog niet of we onderhoudsvrij hout of composiet kiezen. Graag een aparte berekening om de oude verweerde betonplaten met onderplaat te verwijderen en eventueel af te voeren. (Ong 24m)

Composiet tuinafsluiting plaatsen

Plaatsen afsluiting 25 meter lengte, 2m hoog. Ook nog zij-afsluiting haaks hierop van 4m met een deur van 1m erin. Voorafgaand verwijderen van dennenhaag. Materiaal : composiet planken & palen.

Composiet tuinafsluiting plaatsen

Composiet tuinafsluiting van 8m x 2m met betonnen onderplaat en betonnen palen plaatsen. Momenteel dennenhaag die ook dient verwijderd worden.

Composiet tuinafsluiting plaatsen

Composiet tuinafsluiting van 20m x 1.8m plaatsen met metalen of houten palen. Momenteel houten en rieten tuinafsluiting die ook zou kunnen afgebroken worden.

Tuinafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting U-vorm: links 20 , achteraan 6, rechts 20. Hoogte 1,80 of 2 meter. Composiet of beton.

Composiet tuinafsluiting plaatsen

Composiet tuinafsluiting van ong. 100m x 2m plaatsen met 2 poortjes. Bij ong. 50m zijn reeds betonnen onderplaten aanwezig.

Composiet tuinafsluiting plaatsen

Composiet tuinafsluiting van 25m x 2m plaatsen in tuin met composiet palen en betonnen onderplaat. Ondergrond is gewoon aarde.

Composiet tuinafsluiting plaatsen

Composiet tuinafsluiting van 20m x 1.8m plaatsen met betonnen onderplaat en betonnen palen. Graag grijze kleur.