Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Kapelle op den Bos te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Kapelle op den Bos.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Kapelle op den Bos of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Kapelle op den Bos die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Kapelle op den Bos:

Frezen en egaliseren tuin

Ik wil mijn tuin van ongeveer 5 are laten frezen en egaliseren. 9m breed en ongeveer 60m lang. Eventueel ook zaaien, greppel graven voor de haag . Omheining plaatsen 120m rondom de eigendom .

Draadomheining plaatsen

Draadomheining 38 lopende meter te plaatsen: - 2 m hoogte - bovenbuis - zwarte draad - zwarte doek met 80% doorlatendheid - een poortje van 2m hoog van 1 m breed - poort van 2m hoog en 3m breed - 4 eindpalen - 1 hoekpaal

Draadpanelen plaatsen 19 meter met poortje

Draadafsluiting 1 rechte afsluiting van 18,7 meter met 1 poortje tegen een muur Hoogte ongeveer 1,80 Meter. Draadpanelen. Tussen de tuin en straat.

Leylandii haag verwijderen en houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Verwijderen van Leylandii haag 9 m lengte ,4 m hoog. Wortel volledig eruit. Omheining plaatsen 15 m lang, 2 m hoog ,beton palen met tandgroef planken geïmpregneerd, onderaan betonplaat.

Betonnen afsluiting met structuur plaatsen

Wij willen graag een zijde van onze tuin afsluiten met betonplaten met structuur. Dit zou een muur van 40 m diep zijn en mag zeker 1 m 80 hoog komen. Tussen de buren maar op eigendom.

Heraanleggen tuin

Graag vakman voor: Alles verwijderen uit de hof (buxus, 4 rozenstruiken) - dals laten liggen. Heraanleggen hof en gras zaaien.

Draadafsluiting met betonplaat voor nieuwbouwwoning

Draadafsluiting voor nieuwbouwwoning HOB Draadafsluiting én draadpanelen met beton in de grond. Lengte van het af te sluiten stuk is 25 m en dan nog eens 11 m aan de andere kant van het huis. De hoogte standaard 1.80 meter.

Betonnen afsluiting plaatsen

Voor een lengte van 16 lopende meters van 200 cm hoogte en vervolgens 2 meter van 100 cm , en 4 meter van 50 cm . (volgens plaathoogte natuurlijk ) In totaal 22 meter afsluiting te plaatsen.

Betonnen afsluiting vervangen

Betonnen afsluiting vervangen , er zijn er enkele gebarsten en die zouden moeten worden vervangen. Ter plaatse komen kijken.

Composietplaten in U-vorm voor de achtertuin

Ik wil graag mijn tuin omheinen met composietplaten. Ik heb hiervoor +/- 25 à 30 meter nodig (150 x 180 OF 150 x 200 cm) + palen + verankering voor de palen in de grond. Graag voor beide hoogtes prijzen laten weten aub.