Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Keerbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Keerbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Keerbergen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Keerbergen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Keerbergen:

Heraanleg vijver

Heraanleg bestaande vijver (40 000 LITER). Waterval en filter herstellen. Planten vervangen.

Afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting of composiet van 25 meter lang en 1,80 meter plaatsen.

Houten tuinafscheiding herstellen

Ik zoek een vakman om mijn houten tuinafsluiting te herstellen. Het gaat om een houten afsluiting opgebouwd uit horizontale latjes. Toch een 10-tal meter te herstellen, hoogte iets meer dan 2 meter.

Overwoekerde stadstuin opkuisen

Kleine stadstuin van ongeveer 6 meter op 15 meter die volledig is overwoekerd door klimop dient volledig te worden opgekuist.

Afsluiting in steenkorven plaatsen

Het gaat hier over een steenkorf afsluiting van ongeveer 26,6 meter tussen 2 nieuwbouw woningen. De hoogte liefst rond de 2 meter, indien mogelijk. Zoals voorbeeld zie link: https://i.imgur.com/fogODqo.jpg, optie 1: Incl plaatsen en leveren, voorzien van fundering optie 2: Leveren schanskorven + big bag steen + fundering. Wij zouden dan eventueel zelf de korven vullen met stenen. Prijsverschil overzichtelijk weergeven.

Plaatsen van steenkorven

Het betreft de ruimte achter het tuinhuis en een stuk er naast, ongeveer een 6 tal lopende meter. Hier moet ook een poortje worden voorzien.Daarachter is weiland dat een stuk lager ligt. Constructie met steenkorven: Breuksteen, keien

Bekaert afsluiting plaatsen

Vakman voor een tuinafsluiting met de volgende gegevens: - Draadafsluiting met bovenbuis - Aantal meter: 16 meter - Gewenste hoogte: 2 meter - Kleur: zwart - Met betonplaat

Verwilderde tuin laten omploegen

Tuin van +/- 450m². Sterk opgeschoten onkruid verwijderen en egaliseren.

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsen van een betonnen afsluiting betonplaten met houtstructuur. Nog geen idee over hoeveel meters het zou gaan,graag in overleg met de firma. Nu staat er enkel een alge draad.

Vellen van een 10 hoge sparen

Er moeten een 10tal sparren verwijderd worden (zijn stuk en overwegend droog). Wortels mogen blijven. Bruikbaar hout mag meegenomen worden.