Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Kessel Lo:

Steenkorven plaatsen

Steenkorven van 6m x 1.4m x 0.22m tussen zwarte palen plaatsen. Graag gekleurde constructie met breuksteen als opvulling.

Tuin egaliseren en put graven voor zwembad

Tuin van ong. 24m x 9m egaliseren. Put graven voor zwembad van ong. 3.5m x 6.5m x 1.2m.

Oud tuinhuis afbreken

In onze tuin staat een oud en bouwvallig tuinhuis. Dit willen we afbreken en laten afvoeren. (Geen asbestdak maar roofingplaten.)

Betonnen motiefschutting plaatsen en terras aanleggen

Ik wil graag een een betonnen motief schutting laten plaatsen. Achter in de tuin als aanvulling op onze bestaande schutting. 2 hoeken. Afmetingen: 1: 2meter, 2: 6 meter, 3: 4 meter. Hoogte, boven de grond 1,80 meter. Eventueel ook een klinker terras. Afmetingen ongeveer 4 op 6 meter. De grond is onbewerkt. Vroeger was er wel een tuinhuis aanwezig.

Draadpanelen plaatsen

3.5m lengte paneelafsluitingen liever 3D en 1.8m hoogte en een stevige tuinpoortje van -+ 1m.

Houten afsluiting zetten

2x14m tuinscherm te plaatsen 180-200cm hoog - Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout

Oude tuinafsluiting vervangen door een nieuwe afsluiting

Vervangen van 17.2 meter tuinafsluiting. Een keer 5 en een keer 4 panelen. Plaatsen in beton of in ijzeren steunvoet. Hout of kunststof is een optie. Oude afsluiting wegnemen.

Houten afsluiting zetten

Plaatsing van houten afsluiting aan 1 zijde van de tuin.. Lengte 15m Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout.

Traliespoort voor tuintrap plaatsen

Ik wil een traliespoort plaatsen aan de benedenkant van de trap dat de tuin verbind met de kelder. Deze poort zou ik liefst als ijzeren traliespoort hebben (ventilatie is nodig daar), maar er zou ook een slot op deze deur moeten kunnen passen. Het slot zou geplaatst worden in een volgende stap. De afmetingen zijn ong. 2m x 0.9m

Betonnen afsluiting zetten

Ik zou graag de tuinomheining veranderen, dit door op zijn minst betonnen palen. Naargelang de prijs, zou ik betonnen panelen zetten, of houten. Het gaat om ongeveer 40m, en een hoogte van 180cm. Dus ofwel: Betonplaten zonder structuur (egale betonlook), betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...), houten panelen of planken