Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Kessel Lo:

Wortels van coniferen verwijderen

Wortels van coniferen te verwijderen , het zijn er een 30 tal langs afscheiding Gemakkelijk te bereiken, tevens heb ik een lange rij struiken over een afstand van 15 m die met wortel ook verwijderd moeten worden.

Draadafsluiting plaatsen met poortje

Draadafsluiting plaatsen ongeveer 15 meter te plaatsen, dit is een recht stuk met een stukje van 3 meter , er is een hoek aan. De hoogte 1.80 meter. Een poortje aan de zijkant plaatsen. Zonder onder plaat met bovenbuis.

Betonnen afsluiting plaatsen zonder motief

Een bestaande betonnen tuinafsluiting mist één of 2 platen (klimopverwijdering onthulde versleten stuk afsluiting). De palen staan er nog dus enkel plaatsen van die plaat of platen om het gat op te vullen. Het zou voor twee meter betonnen afsluiting gaan. De hoogte 1.80 meter - 2 meter. Dit mag effen beton zijn.

Houten afsluiting en palen vervangen

Wij zijn op zoek naar iemand die onze bestaande tuinomheining deels kan herstellen (hillhout). De houten palen waaraan de panelen zijn bevestigd zijn zonder meer in de grond bevestigd en zijn rot. Hierdoor is de omheining niet meer stabiel. De panelen zijn, met uitzondering van enkelen nog in goede staat. We willen graag de houten palen laten vervangen en misschien een aantal panelen. Ook de verticaal geplaatste houten planken (Bankirai) die onze tuinborder afscheiden van het gras dienen her en der opnieuw verankerd te worden aan nieuwe paaltjes. De oude paaltjes zijn ook rot geworden.

Tuin ophogen, egaliseren en aanleggen van grasmatten

Tuinoppervlakte: ~170m2, bereikbaar via voorkant en achterkant (doorgang ~2. 3m) Ophogen van de tuin (~20 cm) Aanleg van tuinpad met langwerpige grasdallen Aanleg 2 rijstroken oprit met langwerpige grasdallen Leggen van grasmatten en verwijderen van bestaand terras.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting rondom 3 zijdes van een perceel van 50 are plaatsen ,de hoogte later te bepalen met de vakman . aan 1 zijde staan reeds palen met prikkeldraad en achterzijde is reeds afgesloten. Aan de voorzijde moet nog een poort komen

Boomstronken verwijderen

Er zijn een aantal boom/struik-stronken die we niet met de schop wegkrijgen, zo'n 10-tal. De tuin is te bereiken via een gewone deur, redelijk smal dus.

Oude gazon verwijderen en grasmatten leggen

Ik zoek iemand om 42 m² tuin her aan te leggen. Oude gazon verwijderen en afvoeren. Frezen ondergrond, wellen & grasmatten leggen.

Fundering graven en gieten beton voor blokhut

Voor een blokhut willen wij een funderingsplaat van 417x622x33 cm. Deze moet 23 cm in de grond steken.

Betonnen afsluiting plaatsen en oude afsluiting verwijderen

Oude afsluiting verwijderen en nieuwe betonnen afsluiting plaatsen lengte ongeveer 35 meter. En de hoogte van de afsluiting 2 meter. Zonder structuur.