Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Kessel Lo:

Draadpanelen plaatsen

3.5m lengte paneelafsluitingen liever 3D en 1.8m hoogte en een stevige tuinpoortje van -+ 1m.

Houten afsluiting zetten

2x14m tuinscherm te plaatsen 180-200cm hoog - Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout

Oude tuinafsluiting vervangen door een nieuwe afsluiting

Vervangen van 17.2 meter tuinafsluiting. Een keer 5 en een keer 4 panelen. Plaatsen in beton of in ijzeren steunvoet. Hout of kunststof is een optie. Oude afsluiting wegnemen.

Houten afsluiting zetten

Plaatsing van houten afsluiting aan 1 zijde van de tuin.. Lengte 15m Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout.

Traliespoort voor tuintrap plaatsen

Ik wil een traliespoort plaatsen aan de benedenkant van de trap dat de tuin verbind met de kelder. Deze poort zou ik liefst als ijzeren traliespoort hebben (ventilatie is nodig daar), maar er zou ook een slot op deze deur moeten kunnen passen. Het slot zou geplaatst worden in een volgende stap. De afmetingen zijn ong. 2m x 0.9m

Betonnen afsluiting zetten

Ik zou graag de tuinomheining veranderen, dit door op zijn minst betonnen palen. Naargelang de prijs, zou ik betonnen panelen zetten, of houten. Het gaat om ongeveer 40m, en een hoogte van 180cm. Dus ofwel: Betonplaten zonder structuur (egale betonlook), betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...), houten panelen of planken

Onderhoud van de tuin

Achtertuin en voortuin 2 x langskomen : - 5 bomen snoeien in maart 2019 - in juni 2019 : zomersnoei van alle hagen (hagebeuk, beukehaag, buxus, laurier en taxus)

Draadafsluiting plaatsen

De totale lengte van de scheiding, van het achterste punt tot gelijk met de voorgevel is (volgens cadgisweb) 42 meter. Mijn huidige tuinpoortje staat nu niet op gelijke hoogte met de voorgevel, maar ik overweeg om het eventueel wel wat vooruit te verplaatsen (afhankelijk daarvan is de totale te bedekken lengte dus mogelijk een meter, of 2, korter). Ik had graag 10 meter (het maximum toegelaten) aan ondoorzichtige afsluiting gehad van minstens 1,80 meter hoog, en de rest in draad, liefst alles van dezelfde hoogte. Het ondoorzichtige stuk zou ergens middenin een deel van de bedrading moeten komen, zodat mijn achterdeur en terras van privacy kunnen genieten. Mijn buren hebben hun grond opgehoogd en, volgens de persoon die ik sprak op het kadaster van Leuven, zou ik daardoor eventueel iets hoger dan de normaal toegelaten maximum hoogte (2 meter?) mogen gaan, mits toelating. Ik zou ook graag een nieuwe tuinpoort, en draad tussen de scheiding en de poort wensen (in totaal 3 meter inclusief poort). Ik zou de scheiding op mijn perceel wensen te plaatsen. Meer dan 3 jaar geleden hebben de buren de oorspronkelijke draad en palen verwijderd met als verhaal dat ze zelf een nieuwe afsluiting gingen plaatsen op de scheidingslijn.

Wortels van coniferen verwijderen

Wortels van coniferen te verwijderen , het zijn er een 30 tal langs afscheiding Gemakkelijk te bereiken, tevens heb ik een lange rij struiken over een afstand van 15 m die met wortel ook verwijderd moeten worden.

Draadafsluiting plaatsen met poortje

Draadafsluiting plaatsen ongeveer 15 meter te plaatsen, dit is een recht stuk met een stukje van 3 meter , er is een hoek aan. De hoogte 1.80 meter. Een poortje aan de zijkant plaatsen. Zonder onder plaat met bovenbuis.