Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor betonnen afsluiting plaatsen zonder motief:

Betonnen afsluiting plaatsen zonder motief

Een bestaande betonnen tuinafsluiting mist één of 2 platen (klimopverwijdering onthulde versleten stuk afsluiting). De palen staan er nog dus enkel plaatsen van die plaat of platen om het gat op te vullen. Het zou voor twee meter betonnen afsluiting gaan. De hoogte 1.80 meter - 2 meter. Dit mag effen beton zijn.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Kessel-Lo (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen afsluiting plaatsen zonder motief uit heel België:

Betonnen afsluiting zetten

16 lopende meter. Er zouden wel een paar bomen verwijderd moeten worden. Een tulpenboom van ongeveer 3m hoogte en sierappelboom van ook 3m hoogte en nog wat struiken. Er is geen bestaande afsluiting.

Betonnen afsluiting zetten

De afsluiting moet 1.80 m hoog zijn en 34 meter lang, waarvan de laatste 10 meter geleidelijk moet dalen naar 90 cm hoogte (eventueel enkel met draad). Ook eventueel prijs om de bestaande haag (33 coniferen) te verwijderen.

Betonnen afsluiting zetten

Betonnen afsluiting plaatsen. 14m achter in de tuin en hoogte 2 m. Rechte afsluiting en dit in de vorm van betonplaten met structuur.

Oude afsluiting verwijderen en nieuwe plaatsen

Betonnen afsluiting plaatsen van 2 meter hoogte en 11 meter lengte. De bestaande betonnen afsluiting van 1 meter hoogte afvoeren .

Betonnen afsluiting zetten

De lengte van de hofmuur bedraagd ongeveer 25 meter. Oude muur dient afgebroken te worden Betonplaten zonder structuur (egale betonlook)

Betonnen afsluiting zetten

Betonnen tuinafsluiting tuin zelf : (linker + rechterkant) = 2 x 13 m lang + verwijderen oude afsluiting Betonnen afsluiting oprit in 4 verschillende hoogtes (van 2m40 tot 1m20) = 1 x 8m lang + verwijderen haag

Nieuwe draadafsluiting plaatsen

Verwijderen van de oude afsluiting betonnen paaltjes met draadafsluiting (13 m)en plaatsing nieuwe tuinafsluitingmet draadafsluiting (13 m).

Houten afsluiting plaatsen

De lengte van de afsluiting is 16m , waarvan 8m met een hoogte van 2m en de andere 8m met een hoogte van 1m . Houten panelen met betonnen palen en de onderkant een betonplaat .