Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor betonnen afsluiting plaatsen zonder motief:

Betonnen afsluiting plaatsen zonder motief

Een bestaande betonnen tuinafsluiting mist één of 2 platen (klimopverwijdering onthulde versleten stuk afsluiting). De palen staan er nog dus enkel plaatsen van die plaat of platen om het gat op te vullen. Het zou voor twee meter betonnen afsluiting gaan. De hoogte 1.80 meter - 2 meter. Dit mag effen beton zijn.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Kessel-Lo (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen afsluiting plaatsen zonder motief uit heel België:

Draadafsluiting + betonnen palen en platen vervangen

Een deel van de bestaande betonnen afsluiting met draad is kapot. Betonnen palen en platen stuk. Nieuwe draadafsluiting vervangen met betonplaat ongeveer 14 meter. Alsook de betonnen palen. Dit is een scheiding tussen twee percelen. De hoogte is 1.20 meter.

Betonnen afsluiting met poortje tussen buren plaatsen

Het betreft hier een tuin van ongeveer 50 meter diepte en 10 meter breed tussen de buren. Er staat een draadafsluiting tussen de buren, maar voor de inkijk graag een betonnen of een houten afsluiting plaatsen met poortje.

Betonnen afsluiting tussen twee tuinen plaatsen

Tussen schutsel tussen 2 tuinen plaatsen. Lengte 6,24 lopende meters. Met betonplaten zonder structuur (egale betonlook), betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...). Haag is reeds uitgedaan.

Draadafsluiting plaatsen

Vervangen van afsluiting en dient dus vervangen te worden door een draadafsluiting waar een haag tegen moet komen. +/- 7 meter lengte, hoogte 1m80. Nu verwijderen van betonnen schutting.

Betonnen afsluiting plaatsen

Wij zouden een betonnen muur 2 meter boven de grond van 34 meter lengte willen laten plaatsen. Invoegen inbegrepen. De grond ligt klaar om te plaatsen.

Houten tuinafsluiting met poortjes plaatsen en nieuw gazon aanleggen

Afsluiting van 58 m in houten panelen en 180 cm hoog met betonnen boord en betonnen palen plaatsen. Ook inclusief 2 poortjes. Verwijderen oud gazon en nieuwe grasmatten leggen of opnieuw zaaien voor zo een 300 m².

Betonnen afsluiting met houtstructuur plaatsen

Plaatsen van betonnen afsluiting met hout tussen voor op de scheiding te plaatsen over een lengte van 10 meter. Hoogte zowiezo hoger dan 150 cm. Langs beide kanten dus goeie 20 lopende meter in totaal.

Betonnen afsluiting plaatsen

Nieuwe afsluiting van 180 lopende meter in het beton te plaatsen. Ook 30 meter dubbelplaat te voorzien. Materiaal nog niet aangekocht.

Partners

Partners van Casius