Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor betonnen afsluiting plaatsen zonder motief:

Betonnen afsluiting plaatsen zonder motief

Een bestaande betonnen tuinafsluiting mist één of 2 platen (klimopverwijdering onthulde versleten stuk afsluiting). De palen staan er nog dus enkel plaatsen van die plaat of platen om het gat op te vullen. Het zou voor twee meter betonnen afsluiting gaan. De hoogte 1.80 meter - 2 meter. Dit mag effen beton zijn.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Kessel-Lo (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen afsluiting plaatsen zonder motief uit heel België:

Composiet afsluiting plaatsen

Huidige situatie: 1) 4 houten panelen (totaal ca. 8m), grenzend aan het huis, waarvan één paneel als poort fungeert. 2) Betonnen tuinmuur, waarvan enkele betonnen deelpanelen aan de bovenzijde beschadigd zijn. Gewenste situatie: 1) Alle houten panelen zijn te vervangen door hout- of composietpanelen, met behoud van een poort-functie, 2) Aflsuiting is af te werken.

Betonnen afsluiting plaatsen

Tuin waarbij enkele betonnen platen kapot zijn en dienen vervangen te worden . Er zijn verschillende kapot door veroudering. Het is een afsluiting van 40 m lang waarbij enkel stukken dienen vervangen te worden.

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsen van een betonnen afsluiting betonplaten met houtstructuur. Nog geen idee over hoeveel meters het zou gaan,graag in overleg met de firma. Nu staat er enkel een alge draad.

Houten schutting tussen de palen plaatsen

Momenteel is er een bestaande afsluiting bestaande uit betonnen palen en een betonplaat en daartussen een draad. Door de wind is de draad losgescheurd. 20m we zouden graag de betonpalen en plaat laten staan. We zoeken iets om tussen elke paal te steken, om geen inkijk te hebben van de buren afstand tss 2 palen is 2 m.

Betonnen afsluiting plaatsen

Afschermen van een lange stadstuin van een rijwoning. 4x 10 meter, liefst tegen de bestaande draad. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook)

Betonnen afsluiting met heidematten plaatsen

Een gewone tuinafsluiting langs 1 zijde plaatsen. Stevige omheining. Graag met heidematten kunnen afwerken. Hoogte zeker 1.80-2 meter lengte 10-15 meter. De omheining is maar voorzien voor mei 2019 Nu omheining met kippendrtaad ( te verwijderen)

Plaatsen houten afsluiting

Wil een houten afsluiting laten plaatsen over een afstand van +/_ 20 meter. Met betonnen palen en houten panelen ( grenen ).

Betonnen afsluiting plaatsen

Samen met de buurman zouden we op de oprit een afscheiding willen zetten. Betonnen afsluiting plaatsen. lengte : 20 m;