Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor oude tuinafsluiting vervangen door een nieuwe afsluiting:

Oude tuinafsluiting vervangen door een nieuwe afsluiting

Vervangen van 17.2 meter tuinafsluiting. Een keer 5 en een keer 4 panelen. Plaatsen in beton of in ijzeren steunvoet. Hout of kunststof is een optie. Oude afsluiting wegnemen.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Kessel-Lo (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oude tuinafsluiting vervangen door een nieuwe afsluiting uit heel België:

Herstellen van houten tuinafsluiting met betonpalen

Wij zijn opzoek naar een tuinman die de houten omheining van onze tuin kan herstellen. Deze werd door de buur en stormschade scheef getrokken, het betreft een volledige houten omheining met houten planken. Er moeten waarschijnlijk 3 houten palen worden vervangen en deze ook opnieuw vastzetten met beton onderaan.

Vernieuwen van tuinafsluiting

Dit betreft het vervangen van 80 meter tuinafsluiting. De nieuwe afsluiting dient te bestaan uit betonnen gleufpalen en 1 betonplaat degene tussen 2 gleufpalen komt te zitten.

Tuinafsluiting herstellen na storm

Hekwerk te herstellen door stormschade. 1 houten paneel vervangen en 2 à 3 betonpalen herstellen.

Vervangen van tuinafsluiting

Ik zou graag een afsluiting plaatsen met betonnen platen. Oude afsluiting afbreken een nieuwe plaatsen. Ongeveer 20 meter lang en 2 meter hoog

Afsluiting in sierbeton plaatsen

De omheining is nu nog met draad waar klim op ophangt. Graag zou ik deze willen laten verwijderen en vervangen door betonsierplaten. Langs de kant van de straat effen en langs de tuinkant met motief. De afmetingen zijn : 12m op 10m graag zou ik de hoogte van de platen op +- 2.40 a 2.50m willen De kleur van de platen zou ik in het beige willen nemen. Oude tuinafsluiting, draadafsluiting met klimop verwijderen.

Tuinafsluiting vervangen door een nieuwe omheining

Afbreken en wegvoeren van een bestaande betonnen afsluiting. Plaatsen van een nieuwe omheining: betonnen palen met daartussen een betonnen grondplaat met daarboven houten schermen. De omheining is één recht stuk van 26 meter.

Tuinafsluiting vervangen

Met het stormweer van enkele weken geleden zijn er 3 tuinschermen (type Schotland) weggerukt en zijn er 3 schermen beschadigd die aan vervanging toe zijn. Graag een offerte voor aankoop schermen + plaatsing.

Tuinafsluiting vervangen

Onze houten panelen en palen zien heel wat af met storm en wind, er zijn dan ook een paar panelen en palen beschadigd. Wij zouden graag een offerte ontvangen om deze 11 panelen (waar er zeker twee vervangen moeten worden) tussen betonnen palen te laten plaatsen. Ook hebben we aan de zijkant van ons huis coniferen die gesnoeid moeten worden en achter in de tuin een berkenboom waar ook wat af mag. Naast deze offerte hebben we ook nog een aparte offerte nodig voor onze verzekering voor het vervangen van de twee beschadigde panelen en drie palen en om alles terug vast te zetten. Deze optie wensen wij niet te doen aangezien we dan terug problemen hebben bij de volgende storm.