Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor oude tuinafsluiting vervangen door een nieuwe afsluiting:

Oude tuinafsluiting vervangen door een nieuwe afsluiting

Vervangen van 17.2 meter tuinafsluiting. Een keer 5 en een keer 4 panelen. Plaatsen in beton of in ijzeren steunvoet. Hout of kunststof is een optie. Oude afsluiting wegnemen.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Kessel-Lo (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oude tuinafsluiting vervangen door een nieuwe afsluiting uit heel België:

Herstellen 10 lm draadafsluiting

Ik wil graag mijn tuinafsluiting herstellen na een aanrijding door een vrachtwagen. De draad en palen zijn beschadigd over een lengte van 10m. Alle palen zitten ingebetonneerd dus deze zullen opnieuw gedaan moeten worden. Ook zitten er plastic latjes ingevlochten welke moeten vervangen worden. Aan de binnenzijde van de afsluiting zijn onze steentjes (kiezels) omhooggeduwd, dit moet opnieuw genivelleerd worden. Ook aan de buitenzijde moet alles opnieuw genivelleerd worden. Zie foto's voor het totale plaatje. Momenteel hebben wij de afsluiting al een beetje teruggeplooid omdat onze schuifpoort anders niet meer open ging.Herstellen +/- 10m tuinafsluiting (draad) + nieuwe palen + heraanleg stuk tuin

Vervangen van houten afsluiting

Bestaande grenen tuinafsluiting 7 meter vervangen door thermowood afsluiting. Palen vastzetten in beton. Betonplaten onderaan herbruiken. Hoogte : 1m80.

Tuinafsluiting vervangen

Er moet een stuk draad van de omheining afgehaald en vervangen worden door schade van werken in de straat. Het stuk draad bestaat uit 17 lm en is 1.8m hoog

Tuinafsluiting zetten

Ik zou graag mijn hek willen vervangen en het nieuwe hek op een andere plaats aanbrengen. De ondergrond zijn klinkers. Ik zou graag een afsluiting hebben met een hek ( breedte: voetganger/ fiets,..) dat makkelijk af te sluiten is met een sleutel. De totale lengte is 3,80m. Ik zou graag een materiaal hebben dat onderhoudsvriendelijk is ( metaal?) En waar ik zicht door heb.

Oude afsluiting vervangen door een nieuwe afsluiting

Afbreken oude tuinafsluiting en nieuwe afsluiting te zetten in houten tuinschermen. Huidige omheining bestaat uit 13 platen van 180 x 180 cm.

Houten afsluiting zetten

Voor onze stadstuin in Ledeberg zoeken we een moderne, houten tuinafsluiting voor 1 zijde van de tuin. De oude tuinafsluiting dient afgebroken en vervangen te worden. Het gaat over zo'n 6 lopende meter. Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in thermowood.

Herstellen van houten tuinafsluiting met betonpalen

Wij zijn opzoek naar een tuinman die de houten omheining van onze tuin kan herstellen. Deze werd door de buur en stormschade scheef getrokken, het betreft een volledige houten omheining met houten planken. Er moeten waarschijnlijk 3 houten palen worden vervangen en deze ook opnieuw vastzetten met beton onderaan.

Vernieuwen van tuinafsluiting

Dit betreft het vervangen van 80 meter tuinafsluiting. De nieuwe afsluiting dient te bestaan uit betonnen gleufpalen en 1 betonplaat degene tussen 2 gleufpalen komt te zitten.