Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Langdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Langdorp.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Langdorp of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Langdorp die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Langdorp:

Grondplaat voor blokhut leggen

Wij willen een blokhut zetten en zouden een grondplaat willen laten gieten zodat we dit niet op de aarde moeten plaatsen. We willen een grondplaat van 4 op 4 meter.

Kunsthaag plaatsen 50 meter

Een afsluiting plaatsen met kunsthaag. Hoogte 2 meter hoog met basisbetonplaat en bovenbuis. Er zou ongeveer 50 meter moeten worden afgesloten, dit is een recht stuk.

Plateau gieten voor fontein en betonnen fontein plaatsen

Ik wil een Franse fontein laten plaatsen in mijn achtertuin die bestaat uit 8 delen. Alles aanwezig. De fontein is al ter plaatse en heeft een diameter van 2 meter. Beton moet ook nog gegoten worden, soort plateau waar de fontein op gevestigd zal worden. Water en elektriciteit (voor waterpomp) is reeds gelegd.

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Ik heb een bouwgrond aangekocht waar momenteel een bos op staat met naaldbomen. Ik wil dit stuk graag laten ontbossen en dus bouwrijp laten maken. Het gaat om een grond van 19.64 are.

Omheining tuin plaatsen

Voor een renovatie bij een aangekocht huis zoeken we naar een partner om een nieuwe omheining rond de tuin te plaatsen. Het zou gaan om een afmeting ( schatting ) van +-50m 2x lengte op 22m + 3m + 5m in de breedte. Bij voorkeur standaard hoogte van circa 1. 50m met 1 dubbele deur/poort ( dit aan het stuk van 5m )

Ontbossen en nivelleren van grond

Grond bouwrijp te laten maken (ontbossen met wortels en nivelleren). Het betreft slechts de helft van het bosje. De ganse oppervlakte is ook niet volledig bebost. De afmetingen zijn 18,49 m breed en 59m diep (totaal 11a04ca). Het kan zijn dat we van de linkse buurman ook 2 meter mogen afdoen.

Houten tuinafsluiting plaatsen

Bestaande haag uitdoen ( 180 cm hoog en 100 cm breed ), afval meenemen en houten afsluiting plaatsen. Ongeveer 25 lopende meter.

Omheining tuin plaatsen

Wil tuin omheinen ong. 35 lopende meter met betafence. Andere kwaliteitsvolle draadafsluiting' voorzien van een betonnen onderdeel. Hoogte 150cm. Voorzien van tweedelige poort 4 m breedte.

Ontbossen en bouwrijp maken perceel

Ontbossen en bouwrijp maken (verwijderen stronken) van een bouwgrond gelegen in Langdorp. Betreft naaldbomen van ca. 1950. Oppervlakte te ontbossen 800 m² van terrein 1150 m². Meenemen hout kan besproken worden.

Tuin omploegen

Ik zou graag de tuin van ongeveer 400 m² willen laten omploegen. Tuin is toegankelijk met een kleine tractor langs de oprit.