Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Lembeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Lembeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Lembeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Lembeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Lembeek:

Steenkorven plaatsen

Graag voor steenkorf 4 meter l op 1m80 en 8 meter op 1m50. Metaalkleur en opvulling breuksteen.

Tuin aanleggen

Wij zouden onze tuin achter ons rijtjeshuis ( ong. 50 m2 ) een fikse opknapbeurt willen geven. Terras vernieuwen, gazon egaliseren, schuttingen plaatsen, meubels vervangen.

Afsluiting plaatsen

Plaatsing van ondoorzichtbare omheining in tuin. Materiaal : stevig gevlochten hout, stijl 'forest avenue' standard model - Plaatsing : nog dit jaar (na ontvangst en akkoord op de prijs) Plaatsing in tuin naast paardenpiste. De omheining dient om mijn paardenpiste af te schermen van de duitse herder van de buren. de omheining dient 2 m hoog te zijn om in orde te blijven met de wet. Afsluiting tussen de 15 lopende m.De omheining dient geen luxe omheining te zijn, maar dient wel stevig geplaatst te zijn, materiaal maakt me feitelijk niet uit. Ik zoek naar een goede prijs kwaliteit verhouding. De tuin is bereikbaar zonder dat er hiervoor iemand dient thuis te zijn.

Composiet afsluiting plaatsen

Voor het plaatsen van een composiet afsluiting van ongeveer 22m lengte. Voor het ogenblik een gewone afsluiting, maar wil deze hoger betreffende de buren. Hoogte 1m80.

Betonplaten met houtstructuur plaatsen

We zijn opzoek samen met onze buren voor betonplaten omheining. We liggen met een hoogteverschil van +-50 cm en zal er eerst de plaatsing . Het zou voor een omheining zijn van +-20m Met een gewenste hoogte van 1. 8/2m hoog. Geen poortje nodig . De omheining moet dubbelzijdig zijn .

Nieuwe afsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken. Lengte 14m, betonplaat onderaan en met hout ertussen.

Draadafsluiting te plaatsen

Momenteel is op een stenen muur een Plasitor omheining geplaatst. De muur dient deels afgebroken te worden en herzet in het kader van een sanering. Daarna dient over de volledige lengte (28m) een plasitor omheining herplaatst te worden op deze muur. Timing is van tel bij dit project. Uitvoering begin februari in te plannen Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 28

Composiet afsluiting plaatsen

Schutting in composiet Modular Rock Grey 180 x 180 (5 stuks) en schuttingspalen 6,8 x 6,8 x 270 (6 stuks) plaatsen. 10 Lopende meters.

Draadafsluiting met poortje installeren

Naast het huis een draad afsluiting plaatsen zonder bovenbuis en met betonplaat en een poortje. Ongeveer een 30 meter afsluiten en de hoogte ongeveer 1.60 meter.

Houten afsluiting plaatsen

Plaatsing van nieuwe omheining Ongeveer 40 m 20 m op hoogte 1.20 en 20 op 1.80.