Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor betonplaten met houtstructuur plaatsen:

Betonplaten met houtstructuur plaatsen

We zijn opzoek samen met onze buren voor betonplaten omheining. We liggen met een hoogteverschil van +-50 cm en zal er eerst de plaatsing . Het zou voor een omheining zijn van +-20m Met een gewenste hoogte van 1. 8/2m hoog. Geen poortje nodig . De omheining moet dubbelzijdig zijn .
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Lembeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonplaten met houtstructuur plaatsen uit heel België:

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsen van een betonnen afsluiting betonplaten met houtstructuur. Nog geen idee over hoeveel meters het zou gaan,graag in overleg met de firma. Nu staat er enkel een alge draad.

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsen recht stuk van 20 meter in betonplaten met houtstructuur. Ik zou ook graag enkele referentie adressen hebben van betonplaten met houtstructuur in een grijze kleur, zodat ik eens kan gaan kijken. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...).

Betonnen afsluiting met houtlook plaatsen

Afsluiting met betonplaten met houtstructuur te plaatsen. Ongeveer 18 meter te plaatsen en 2 meter hoogte, graag in bruine kleur. Houten omheining weg te halen.

Plaatsen van betonplaten met houtstructuur op scheidingslijn

We zouden gezamenlijk met de buren een betonnen afsluiting laten plaatsen met houtstructuur. Het is een lange rechte afsluiting van ong 41 meter en we hadden ze graag 2 meter hoog.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonplaten met structuur (hout look, stenen,... ), houten panelen of planken. Twijfelen betonnen palen met betonplaat en houten afsluiting erboven. Ofwel volledig beton met houtstructuur. Tussen de buren. Ongeveer 18 meter lengte en ongeveer 1. 5 meter. Dit is een recht stuk.

Betonnen afsluiting plaatsen

nu staan houten platen die moeten verwijderd worden. Plaatsen van betonplaten met houtstructuur ongeveer 50 m lang.

Betonnen afsluiting met houtstructuur

Graag afsluiten met betonplaten met structuur (houtlook, stenen,.. ) Momenteel een oude draadafsluiting en gedeeltelijk een oude scheidingsmuur waar we de betonplaten graag voor willen zetten. Het is een L-vorm van +/- 10 m en dan nog eens 5 m diep.

Betonnen afsluiting met houtstructuur plaatsen

Plaatsen van betonplaten met houtstructuur als afsluiting achterkant tuin. Totale gewenste afsluiting : 7,5 meter.