Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor afsluiting plaatsen:

Afsluiting plaatsen

Plaatsing van ondoorzichtbare omheining in tuin. Materiaal : stevig gevlochten hout, stijl 'forest avenue' standard model - Plaatsing : nog dit jaar (na ontvangst en akkoord op de prijs) Plaatsing in tuin naast paardenpiste. De omheining dient om mijn paardenpiste af te schermen van de duitse herder van de buren. de omheining dient 2 m hoog te zijn om in orde te blijven met de wet. Afsluiting tussen de 15 lopende m.De omheining dient geen luxe omheining te zijn, maar dient wel stevig geplaatst te zijn, materiaal maakt me feitelijk niet uit. Ik zoek naar een goede prijs kwaliteit verhouding. De tuin is bereikbaar zonder dat er hiervoor iemand dient thuis te zijn.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Lembeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afsluiting plaatsen uit heel België:

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag een draadafsluiting willen laten plaatsen. Hierbij zou ik ook de draadafsluiting ondoorzichtig willen laten maken door groene matten te gebruiken. De lengte van de afsluiting is ongeveer 20 meter.

Houten afsluiting plaatsen

We hebben een ongeveer 18 meter nodig voor afsluiting, met een hoogte van 2 meter. We zien graag een hardhout die verticaal staat zonder doorzicht naar de buren. Mag eventueel ook rieten matten zijn.

Tuinafsluiting plaatsen

In de achtertuin staat momenteel een draadafsluiting. Deze zou moeten verwijderd worden en een nieuwe zou moeten geplaatst worden. De afsluiting moet geplaatst worden net naast een gracht. Ik twijfel uit 2 soorten afsluitingen: 1. een afsluiting met betonnen palen en houten latten tussenin zodat er geen inkijk is 2. een afsluiting met draadpanelen. Het zou de bedoeling zijn dat ik later lamellen plaats in die draadpanelen . De draad die op heden aanwezig is zou ikzelf kunnen verwijderen. De palen niet. De lengte voor de afsluiting is ongeveer 10 m en graag had ik de afsluiting ongeveer 1.80m hoog gehad.

Houten afsluiting

Ik zou graag een omheining laten plaatsen met volgende afmetingen: lengte is 4 meter, hoogte is 2 meter. Graag met ayous tropisch hout.

Composiet afsluiting plaatsen

Afsluiting voortuin naar trottoir gaat over 9 meter breedte, en ongeveer 70 cm hoog.

Draadafsluiting plaatsen

Draad afsluiting 1m50 hoog met topbuis op betonnen voeten met platen van 40 cm hoog er tussen 20 meter lang.

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting plaatsen.Lengte : 4 panelen. Houten panelen 180/180 '4X tegen een bestaande haag (2m)

Steenkorven plaatsen

Een stuk van 5 meter en een stuk van 15 meter op de scheidingslijn met de buren. Zo geluidsdicht mogelijk. Recyclage materiaal mag. Steenkorven als afsluiting.