Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor afsluiting plaatsen:

Afsluiting plaatsen

Plaatsing van ondoorzichtbare omheining in tuin. Materiaal : stevig gevlochten hout, stijl 'forest avenue' standard model - Plaatsing : nog dit jaar (na ontvangst en akkoord op de prijs) Plaatsing in tuin naast paardenpiste. De omheining dient om mijn paardenpiste af te schermen van de duitse herder van de buren. de omheining dient 2 m hoog te zijn om in orde te blijven met de wet. Afsluiting tussen de 15 lopende m.De omheining dient geen luxe omheining te zijn, maar dient wel stevig geplaatst te zijn, materiaal maakt me feitelijk niet uit. Ik zoek naar een goede prijs kwaliteit verhouding. De tuin is bereikbaar zonder dat er hiervoor iemand dient thuis te zijn.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Lembeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afsluiting plaatsen uit heel België:

Tuinafsluiting verwijderen en nieuwe plaatsen

Betonnen palen van ong. 0.7m hoog verwijderen aan weerskanten van de inrijpoort. Huidige kastanje tuinafsluiting van 12-14m x 1.5m en 12-15m x 1.5m verwijderen. Nieuwe kanstanje tuinafsluiting plaatsen met houten palen die in beton vastgeankerd zijn. Stevig alternatief voor betonnen tuinafsluiting om kastanje afsluiting te verstevigen. Nieuwe inrijpoort van ong. 1.5m plaatsen met nodige steunpalen van 1.8m.

Metalen tuinafsluiting plaatsen

Metalen tuinafsluiting van 28m x 1.8m met ijzerdraad van 5cm x 5cm met betonnen onderplaat, betonnen palen en bovenbuis plaatsen. Graag zwarte kleur. 9m Is aansluitend met de afsluiting van buurman, dan 1 hoek van ong. 85° en dan 19m recht.

Metalen tuinafsluiting plaatsen

Metalen tuinafsluiting van 22m x 1.2m plaatsen tegen en in een bestaande en begroeide ligusterumhaag. Ondergrond is bedekt met een onkruidmat en daarboven parkhout. Afsluiting moet dienen om te voorkomen dat toekomstige puppy ontsnapt. Bedoeling is om afsluiting te laten begroeien en 2 x per jaar de haag te scheren.

Betonnen afsluiting zetten

Op zoek naar een vakman om een betonnen afsluiting te plaatsen met houten schuttingen tussen. In totaal een tiental panelen in een L-vorm. De afsluiting moet 3 percelen afsluiten.

Metalen tuinafsluiting plaatsen

Metalen tuinafsluiting van 40m x 1.8m met onderaan betonplaat van 30cm plaatsen, metalen bovenbuis en metalen palen. Groene of zwarte doek aan afsluiting hangen met zichtremming van 90%.

Betonnen afsluiting zonder structuur plaatsen

Betonplaten omheining ongeveer 30 meter, hoogte 2 meter plaatsen Liefst betonplaten zonder structuur dus een egale betonlook.

Betonnen afsluiting plaatsen

Recht stuk 28 meter hoek na rechts 10,50 meter, daarna nog een hoek na rechts van 9,60 meter. Betonplaten met hout structuur grijze /beige kleur.

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik prefereer schuttingen van meer dan 200cm. Met zo weinig mogelijk of geen zichtbare verticale palen. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook) De afstand is tussen 10 en 50 meter