Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Leuven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Leuven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Leuven:

Bamboe verwijderen

Bamboe in tuin verwijderen. Het zou gaan om ong. 16m² op 4verschillende plaatsen. Het betreft een rijhuis dus al het materiaal moet langs de voordeur.

Draadafsluiting plaatsen

Wij gaan binnenkort bouwen op ons perceel en zouden graag een zijde voorzien van een afsluiting. De tuin is lang een kant nog niet aangelegd bij de buurman ligt er gras. Het gaat om +-45m draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis voor klimop op te laten groeien in een rechte lijn.

Put dichten met aarde

Put die onder tuin blijkt te liggen inspecteren en offerte geven om de put te dichten. De put is ongeveer 2 meter diep, er klinkt geen echo, de grond is zichtbaar bedekt met aarde en er loopt een grote aardewerken (terracotta) buis vanonder de muur van de muren dood in de put (de buis is open).

Houten terras in ipé aanleggen

Heraanleg tuinterras in hout. Terras van 11 m² in achtertuin Momenteel Bankirai maar willen graag Ipé leggen.

Draadafsluiting plaatsen

We wensen een draadafsluiting die moet dienen als afscheiding tussen 2 tuinen over een lengte van ongeveer 20m.

Tuin egaliseren + gazon aanleg

Egaliseren van grond + gazon aanleggen (graszoden) Oppervlakte is ongeveer 16 m².

Onderhouden tuin

Graag wil ik een tuinman voor een zijtuintje, eerst op te knappen, daarna twee-wekelijks onderhoud . De totale oppervlakte is 15m² ongeveer

Snoeien of verwijderen struik

In onze tuin staat een struik van 2 m hoog met ziekte en/of beestje . De bladeren en vruchten worden opgegeten en verkleuren. Ik wil de struik laten weghalen of laten behandelen en snoeien, naargelang wat nodig is.

Draadafsluiting plaatsen

Oppervlakte dient omheind te worden met een draad tegen de konijnen. Een draad van 1,5 m hoogte met om de 2 m een paal. Het gaat om 250 lopende meter en de draad moet 30 à 50 cm onder de grond worden gezet. Deze draad moet 30-50cm onder de grond geplaatst worden.

Bamboe verwijderen uit stadstuin

Ik heb bamboe in mijn tuin die niet stopt met groeien. Een tiental jaar geleden hebben de vorige eigenaars ook bamboe laten verwijderen maar de bamboe is terug sinds vorig jaar. Het kan zijn dat de wortels ervan tot in de tuin van de buren gegroeid zijn.