Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Liedekerke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Liedekerke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Liedekerke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Liedekerke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Liedekerke:

Steenkorf tuinafsluiting plaatsen

Steenkorf tuinafsluiting van 11m x 2m plaatsen. Graag in metaalkleur met breuksteen als opvulling. Poortje in metaal plaatsen ter grootte van een deur. Momenteel houten tuinafsluiting die reeds verwijderd zal worden. Fundering voorzien voor korven.

Haag verwijderen

We hebben besloten om de gemeenschappelijke haag te verwijderen. -Lengte +- 35 meter. -Bereikbaar via weg achteraan.

Canadese eik snoeien

Snoeien van een Canadese eik in onze tuin.

Gazon herstellen

Mijn gazon heeft geen mooie groene kleur (eerder geel) meer en er bevinden zich kale (zand)plekken in. Bovendien groeit er meer en meer onkruid in (distels). Optioneel had ik van deze tuinman/-vrouw ook graag hulp gehad bij het verwijderen van een dode plant.

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Ik wil graag een draadafsluiting plaatsen 40-50 meter.

Draadafsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Draadafsluiting 25 M , 1. 50 m +betonplaten= 1. 80 hoog

Uitgraven en gieten van vloerplaat voor blokhut

We willen een fundering laten uitgraven en gieten voor een blokhut. De afmetingen zijn 2 m op 3,60 m en 15 cm diep.

Betonnen afsluiting plaatsen

Houten schermen rot en vervangen dit graag door duurzaam Graag een nieuwe afsluiting , composiet, betonafsluiting. Geen hout meer. Lengte van de afsluiting is 10 meter, en de hoogte 1.80 a 2 meter.

Houten afsluiting plaatsen

Alles is direct plaatsbaar op afgesproken datum, palen en onderste paneel in beton, met hout afgewerkt op totale hoogte van 2 meter( zowel palen als houten panelen). Materiaal nog aan te kopen met vakman. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 41,80 lopende meter.

Afvoer aanvulgrond ophalen

Onze fundering werd uitgegraven waardoor we wat aanvulgrond over hebben op een bouwgrond. Er werd een oppervlakte van 9 x 7 meter uitgegraven, ongeveer een 30 centimeter diep. Wie interesse heeft mag deze grond komen ophalen..