Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Meerbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Meerbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Meerbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Meerbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Meerbeek:

Houten afsluiting zetten

Er moet een rechte wand geplaatst worden van +/- 40meter. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in Europees hout (eik, kastanje, wilg), betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Ondiep omploegen voortuin en weghalen struiken

Grond omploegen en een tiental struiken (rozen, lavendel,...) weghalen, zodat we nadien bodembedekker kunnen planten. Dit voor een oppervlakte van in totaal ongeveer 130m2, verdeeld in drie stroken (70, 30 en 30). Het werk moet gebeuren voor 28 juni. Het gemakkelijkste is wellicht om het na 18 juni te doen, anders zal er op het stuk van 70 nog een hazelaar staan. Eventueel kan het werk daarom wel verdeeld worden over twee dagen. We beschikken zelf niet over het nodige materiaal (buiten een tuinschaar en een spade), maar zullen uiteraard wel de huurkosten hiervan (terug)betalen. Planten van de bodembedekker hoort niet bij deze opdracht.

Kunsthaag plaatsen

Momenteel hebben we een draadafsluiting staan maar krijgen binnenkort nieuwe buren (nieuwbouwwoning) Hierdoor zouden we graag een kunsthaag laten plaatsen. Een kunsthaag van 1,80 m hoog x 4 stukken van telkens 3 m. In vb safegarden uitvoering aub.

Afsluiting en beukenhaag plaatsen

Omheining kippenhok: Totaal 10 m houten panelen en 10 m afsluiting draad met poortje. Plaatsing groene beukenhaag achtertuin 37 m. 4 m en 5 m afsluiting draad + 1 poortje tussen voor en achtertuin. Voortuin aflsuiting draad + poortje. 37 m in totaal. Voortuin beukenhaag 37 m in totaal.

Afspannen van de tuin

Wij hebben onlangs en huisje gekocht waar wij momenteel een grondige renovatie aan het maken zijn en het moment van de tuin stilaan aanbreekt. Graag had ik uw advies en raad verkregen voor het afspannen hiervan. Met enkele woorden uitleg, onze tuin is langs beide zijden 42 meter lang en ongeveer 6 meter breed. Ik had gedacht aan betonnen palen en houten panelen op een betonnen-onderplaat of een draadafspanning met een kunstmatige haag. Vanwege de aanzienlijke lengte van de tuin ben ik dus op zoek naar een betaalbare en/toch kwalitatieve afspanning.

Draadafsluiting plaatsen met kunsthaag

+/- 50 m draadafsluiting met taxus kunsthaag plaatsen of andere advies hieromtrent. Dit is in een L vorm. Hoogte ongeveer 1 meter 80. Graag advies hierover en ter plaatse komen kijken.

Scheidingsmuren plaatsen tussen terrassen met buren

Wij wensen scheidingsmuren te plaatsen tussen de terrassen met onze 2 buren (wij zijn de middelste woning van een rijwoning van 3 huizen). Wij zijn met de buren tot een akkoord gekomen om een scheiding te plaatsen van 2 meter hoog op 3 meter lang (langs elke kant, dus x 2). Graag had ik een offerte gewild voor betonnen platen met structuur (namaak stenen) in de masse gekleurd (grijze tint). Graag gedetailleerde offerte voor het materiaal en de plaatsing aub.

Jaarlijks groot onderhoud (3 tot 4 ...

Jaarlijks groot onderhoud (3 tot 4 beurten per jaar) van aangelegde tuin: Maart: Voorjaarsnoei, bemesting, afsteken gazon... Juni/juli: Snoei van hagebeuk: ± 100 lm hoogte 2,5 m + 3 partijen van 10 m2 Oktober: klaar maken voor winter Indien nodig en na overleg vervangen van planten...

Het geheel vd tuin moet herbekeken ...

Het geheel vd tuin moet herbekeken worden.Zowel voor-als acteraan.De oprit verbreed omdat er een carport naast de garage zou komen.Herschikking vd tuin achteraan met minstens een verhard gedeelte met afdak en of zelfs veranda.Omheining langs losweg(houten panelen).Eventueel grondverlichting in de tuin.Het spreekt vanzelf dat het kostenplaatje moet besproken worden.