Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Nieuwrode te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Nieuwrode.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Nieuwrode of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Nieuwrode die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Nieuwrode:

Houten afsluiting plaatsen

Wegnemen bestaand hekwerk 15m betonplaten van 90cm (dus een lage afsluiting) en plaatsen van nieuw hekwerk in hout. Mogelijk gedeeltelijke aanleg tuin/gazon.

Draadafsluiting en 3 poortjes plaatsen

3 dubbele bekaert hekken plaatsen van 60 lopende meters en 1m20 hoog . 3 dubbele poortjes plaatsen van 2m40 breed en 1m20 hoog

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Ik wil graag een draadafsluiting met bovenbuis laten plaatsen. Het gaat om 80 lopende meter en het zou 1.80 meter hoog moeten zijn. Het zijn 2 rechte stukken van 30 meter en een stuk van 20 meter.

Draadafsluiting plaatsen met bovenbuis

Totale lengte af te sluiten is 250 meter. Tuinafsluiting met zwarte draadafsluiting hoogte 180 cm. Met bovenbuis. Betonplaat graag optioneel. Dit is een U vorm.

Nieuwe draadafsluiting laten plaatsen

Ik wil een nieuwe draadafsluiting laten plaatsen van 1,5 m. Hoog de totale lengte is een 181 meter draad die moet geplaatst worden. Dat is een zijde van een 80 meter en een korter stukje. Er zitten 6 hoeken in.

Draadafspanning plaatsen

Draad afspanning 80 m lang 1 m 80 hoog met bovenbuis zonder betonplaat. Adres na te vragen door de vakman zelf is ongeveer een 800 meter van zijn adres.

Gras zaaien

Graag een offerte voor 500m² aanleg gazon

aanleg van de tuin

aanleg van de tuin

heraanleg van de huidige verharding ...

heraanleg van de huidige verharding (kleine kasseien, zweeds graniet) + eventuele aanpassingen, eventueel nieuwe ideeën uitwerken