Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor houten afsluiting plaatsen:

Houten afsluiting plaatsen

Wegnemen bestaand hekwerk 15m betonplaten van 90cm (dus een lage afsluiting) en plaatsen van nieuw hekwerk in hout. Mogelijk gedeeltelijke aanleg tuin/gazon.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Nieuwrode (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten afsluiting plaatsen uit heel België:

Betonnen afsluiting plaatsen

Het plaatsen van betonnen palen met betonnen plaat van onder met houten schotten tussen over een afstand van ongeveer 20 meter. Die 20 meter is een rechte lijn . Hoogte is 1m80m. Nu staan er dennen.

Vervangen van houten afsluiting

Bestaande grenen tuinafsluiting 7 meter vervangen door thermowood afsluiting. Palen vastzetten in beton. Betonplaten onderaan herbruiken. Hoogte : 1m80.

Houten afsluiting met vlechtwerk plaatsen

wij zouden in de hoek van onze tuin een vlechtwerk van wilg willen plaatsen. De ene zijde is ongeveer 7m, de andere 5m. We zouden een hoogte van 2m willen. Geen oude afsluiting weg te nemen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Eigen grond ligt max 30cm hoger dan aangrenzend perceel. Lengte is ongeveer 24 meter, hoogte idealiter 1,80 boven de grond. Twijfel tussen houten planken/panelen of draad, afhankelijk van het prijsverschil.

Houten afsluiting zetten

een afsluiting van 20 meter lang op 2 meter hoogte Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout

Afbraak en plaatsing tuinafsluiting

De foto is genomen vanuit de tuin van de buur, omdat aan onze kant er een haag voor de afsluiting staat en je dus een minder goed zicht hebt op de schutting. De lengte van de schutting is +/-20m. 1) het plaatsen van een houten schutting (eventueel met betonpalen of metalen palen), Hoogte 180 a 200 cm 2) het verwijderen van de bestaande schutting, indien jullie dit kunnen uitvoeren

Houten afsluiting zetten

Het betreft een afsluiting van ongeveer 40 meter

Houten afsluiting plaatsen

Het gaat over ongeveer 10 lopende meter en 6 lopende meter schutting plaatsen Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout