Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor houten afsluiting plaatsen:

Houten afsluiting plaatsen

Wegnemen bestaand hekwerk 15m betonplaten van 90cm (dus een lage afsluiting) en plaatsen van nieuw hekwerk in hout. Mogelijk gedeeltelijke aanleg tuin/gazon.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Nieuwrode (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten afsluiting plaatsen uit heel België:

Houten afsluiting zetten

Lengte is 16 meter, tussen 2 gebouwen als afsluiting tussen buren. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken.

Houten afsluiting zetten

tuinafsluiting van ongeveer 55 meter. zonder poort. naast verouderde betonnen platen van ongeveer 50à80cm hoog. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Houten afsluiting zetten

Enerzijds gaat het om een zijscheiding die we gaan delen met onze buren. Dit gaat om 15 lopende meter en zou 1, 80 meter hoogt moeten zijn. Anderzijds gaat het om onze achterzijde van 6 lopende meter alsook 1, 80 meter hoog waar we eveneens een omheining laten plaatsen. Daar is ook een poort aanwezig, maar dit dient vervangen te worden. We verkiezen betonpalen met daartussen houten panelen of planken.

Houten tuinafscheiding herstellen

Ik zoek een vakman om mijn houten tuinafsluiting te herstellen. Het gaat om een houten afsluiting opgebouwd uit horizontale latjes. Toch een 10-tal meter te herstellen, hoogte iets meer dan 2 meter.

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaats (bouw) een tuinhek van ongeveer 7 m lang (om 2 percelen te scheiden) met betonnen kolommen en houten planken om tussen de betonnen kolommen te glijden Poser(construire) une clôture de jardin de plus ou moins 7m de long(pour séparer 2 parcelles) avec des colonnes en béton et des planches de bois à glisser entre les colonnes de béton

Tuinmuur en -afsluiting herstellen

Herstellen van tuinmuur die is 4 meter breed met bezetting en nieuwe houten tuinafsluiting met betonnen fundering zodat die niet zomaar kan omver waaien. Dit heeft een lengte van 11 meter en hoogte van 1,80 meter.

Plaatsen composiet afsluiting

Vervanging van bestaande 20 meter lange houten afsluiting tussen 2 tuinen.

Houten afsluiting zetten

Een houten schutting met 1 hoek. 1 zijde 0. 50 meter en de andere zijde 24 meter. Hoogte willen we 2 meter