Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Opwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Opwijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Opwijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Opwijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Opwijk:

Houten afsluiting plaasen

Vakman voor het plaatsen van een scheidingsmuur in onze tuin met padouk blokprofiel.De totale lengte bedraagt 17,5 lopende meter en de hoogte is 1m80. Is het mogelijk om daarnaast als optie ook de prijs te bezorgen voor het bekleden van de achterzijde van deze afsluiting?

Betonpalen met hout als afsluiting plaatsen

Tuin is 8 op 30 m de schutting moet vernieuwd worden en eventueel ook een tuinhuis plaatsen. Naderhand zou ook de rest van de tuin, voornamelijk beplanting, onder handen moeten genomen worden. Oude betonnen afsluiting afbreken.

Betonnen afsluiting zetten

In onze betonplaten muur (2m hoog , 4 platen boven mekaar) zijn 3 palen kapot en de platen ertussen (dus 8 in totaal) moeten worden vervangen.

Houten afsluiting zetten

We willen een geluidsabsorberend hek plaatsen in hout van ongeveer 5 á 6 meter. Hoogte +\- 1,80m.

Draadafsluiting te plaatsen

Momenteel is er geen afsluiting tussen de tuin van de buren en onze tuin. We wensen op de scheiding een draadafsluiting met bovenbuis en eventueel met betonplaat te laten plaatsen. Lengte : 35 m . Normale hoogte.

Volière te maken met draadafsluiting

Tegen een bestaande muur wens ik een voliere voor roofvogels te bouwen, Volière 9m x 4m met een hoogte van 3,5 m, totaal dus 17m lengte draad. Ik wens dit in een Bekaert draadafsluiting te doen aangezien dit uiterst geschikt is, zwarte kleur. Er moet tevens een deur in gemaakt worden zodanig ik het hok kan betreden. Ik wens ook een bovenbuis en onderaan een betonplaat te hebben. Ik wens deze werken hier te laten uitvoeren.

Draadafsluiting plaatsen

Nieuwe omheining 25 are minimum. Het terrein wordt geëffend en klaar gelegd voor de werken.

Composiet tuinafsluiting plaatsen

Er staat nu een haag die gedeeltelijk afgestorven is. Vooraan is het ongeveer 45 meter en achteraan 70 meter. De haag die er momenteel staat moet nog verwijderd worden door de vakman.

Betonpalen met hout als afsluiting plaatsen

Plaatsen van betonplaten en palen opgevuld met hout. Dit voor ongeveer 20 lopende meter, 8 platen. De grond is volledig vrij waar deze moet geplaatst worden.

Betonnen afsluiting plaatsen

Draadafsluiting met betonen plaen te verwijderen en te vervangen door betonplaten met structuur (houtlook, stenen,... )plaatsen. De te plaatsen lengte is 24,10 meter. Bestaande draad + betonnen palen dienen ook verwijderd te worden. Ongeveer de helft van de totale lengte dient 1. 80 m hoog te zijn, de overige meters ongeveer 1. 50 m.