Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor betonpalen met hout als afsluiting plaatsen:

Betonpalen met hout als afsluiting plaatsen

Tuin is 8 op 30 m de schutting moet vernieuwd worden en eventueel ook een tuinhuis plaatsen. Naderhand zou ook de rest van de tuin, voornamelijk beplanting, onder handen moeten genomen worden. Oude betonnen afsluiting afbreken.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Opwijk (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonpalen met hout als afsluiting plaatsen uit heel België:

Houten tuinafsluiting plaatsen.

Houten tuinafsluiting van 22m x 1.8m plaatsen. Graag geïmpregneerd hout. Met betonpalen en betonnen onderplaat.

Houten afsluiting plaatsen

32m tuinafscheiding te plaatsen met 1 poortje en met betonplaat onderaan - Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in thermowood, betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Houten afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting plaatsen. Het betreft de linkerzijde van 30m, de achterzijde van 10m van en een aansluiting op de haag aan rechterzijde. Bedoeling is om hout af te wisselen met steenkorfstructuren om geen volledig afgesloten resultaat te hebben. Linkerzijde betonpalen en betonnen onderplaat.

Houten afsluiting plaatsen in tuin

Houten tuinafsluiting van ong. 20m met betonpalen en betonnen onderplaat plaatsen. Liefst geïmpregneerd hout.

Houten afsluiting zetten

Er moet een rechte wand geplaatst worden van +/- 40meter. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in Europees hout (eik, kastanje, wilg), betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Houten afsluiting plaatsen

Verplaatsen van 7 bestaande schuttingen met betonnen steunpalen (opschuiven 1 meter) + plaatsen van 21,15 m nieuwe schutting (combi geïmpregneerd hout met betonpalen + betonplaat) terrein reeds voorbereid en vrij toegankelijk.

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Graag zou ik een houten afsluiting laten plaatsen met betonpalen en betonplaat aan de onderkant met een degelijk (soort vijzen en soort hout) houten paneel erop. En dit voor 27meter ver.

Betonnen afsluiting met hout zetten

Plaatsen van een betonnen afsluiting met hout tussen de betonpalen. Het gaat om een lengte van 40 meter en een tweede lengte van 12 meter. Omheining moet 180 cm hoog zijn.