Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor houten afsluiting plaasen:

Houten afsluiting plaasen

Vakman voor het plaatsen van een scheidingsmuur in onze tuin met padouk blokprofiel.De totale lengte bedraagt 17,5 lopende meter en de hoogte is 1m80. Is het mogelijk om daarnaast als optie ook de prijs te bezorgen voor het bekleden van de achterzijde van deze afsluiting?
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Opwijk (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten afsluiting plaasen uit heel België:

Houten afsluiting plaatsen

Het gaat om 12,20 m betonnen palen (horizontaal) met onderaan 1 betonnenplaat en daar bovenop houten planken horizontaal. De hoogte van de omheinig boven de grond moet 2 m zijn en niet doorzichtig.

Plaatsen draadafsluiting en houten afsluiting en leggen grasmatten

Plaatsen bekaert afsluiting 30 meter 180 hoogte en 55 meter 150 hoogte Plaatsen houten panelen 30 meter 180 hoogte Verwijderen 30 meter oude afsluiting + Verwijderen grond/begroeiing en plaatsen grasmatten. 350 vierkante meter

Leveren en plaatsen van tuinschermen

Het is voor het leveren en plaatsen van 26 meter 1, 80 meter aan tuinscherm. We zijn aan het twijfelen tussen de standaard houten tuinschermen maar ook voor die uit Bankirai. De eerste +/- 6 meter mogen verlaagd zijn met een schuin aflopend stuk zoals gangbaar is blijkbaar. De bestaande draad afsluiting zal door ons worden afgebroken.

Houten afsluiting plaatsen

Graag wensen wij op korte termijn een houten afsluiting te laten plaatsen tussen ons perceel en dat van de buren (op de perceelsgrens, er is een akkoord met de buren). Lengte ongeveer 37 meter, hoogte 2 meter. Aangezien we beiden langs weerszijden een haag gaan planten tegen de afsluiting, is het esthetische minder van belang, maar willen we vooral een kwalitatieve en duurzame afsluiting die uitermate stabiel is. De ondergrond is aarde.

Plaatsen tuinafsluiting

Voor een tuin van 16m diep willen we 8 houten panelen laten plaatsen of een andere oplossing voorzien voor 1 zijde vd tuin. Panelen of de andere afsluiting moet 1m80 hoog zijn, maar eerst moet een oude stenen muur worden afgebroken.

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Vakman nodig voor plaatsing van een tuinafsluiting met houten panelen en betonpalen ertussen. Totaal 20 lopende meters. Drie zijden.

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsen van een betonnen afsluiting van 14 meter lang langs doodlopende weg. Afsluiting moet 1m80 hoog zijn. Er staat nu nog een oude houten afsluiting die weg moet.

Houten afsluiting plaatsen

Het betreft 70m houten afsluiting, hoogte 2m. Het gaat om een recht stuk en een ander deel met een hoek van 90° in. Daarnaast moet er nog 25 m zwarte draadafsluiting van 2 m hoog met betonplaat komen dat begint.