Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Pellenberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Pellenberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Pellenberg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Pellenberg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Pellenberg:

Tuin nivelleren

Mijn toekomstige tuin dient genivelleerd te worden. 12m breed op 30 m diep.

Heraanleggen oprit met kasseien

Oprit van kasseien heeft sterk afgezien tijdens de verbouwingen aan ons huis. De kasseien verwijderen en heraanleggen de oprit heeft een oppervlakte van 10 m². De kasseien die er liggen en nog goed zijn recupereren , en de rest vervangen.

Draadafsluiting te plaatsen

Vakman voor het plaatsen van een omheining met houten palen en schapendraad (onderkant mag kippengaas zijn) langs een perceel aan 3 kanten over een lengte van 19 m, 12 m en 139 m.

aanleg van een oprit vooraan en een ...

aanleg van een oprit vooraan en een terras achteraan en de vervanging van een tuinhuis.

Tuin is klein, opervlakte perceel is 7a ...

Tuin is klein, opervlakte perceel is 7a inbegrepen huis en ruim parking aan straatkant.Wij hebben professionneel hulp nodig voor snoeien/verwijderen van wild gegroeide bomen naast huis en achter in tuin.Gaarne tijdens maand November.