Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor tuin nivelleren:

Tuin nivelleren

Mijn toekomstige tuin dient genivelleerd te worden. 12m breed op 30 m diep.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Pellenberg (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin nivelleren uit heel België:

Volledige renovatie van de tuin

Verschillende werken om de tuin van ongeveer 30 m² te renoveren - nivelleren en kunstgras plaatsen - 2 terrassen te renoveren van elk ongeveer 4 m². Ene deel worden uitgebroken en met dezelfde tegels heraanleggen. Andere terras is om volledig opnieuw te doen - Boordstenen plaatsen. - Plantenbakken in arduin of blauwe steen plaatsen. - Glazen afsluiting plaatsen naast de trap die naar beneden loopt. Momenteel staat daar een stenen afsluiting die moet vervangen worden.

Nivelleren van grond + aanleg kunstgras

Zouden graag onze achtertuin laten soigneren met kunstgras. De grond zou nog moeten genivelleerd worden en wij kiezen voor kunstgras. De tuin is ongeveer 6x4 meter. De rest van de tuin is reeds afgewerkt. We zijn nog op zoek naar een relatief klein tuinhuis omdat het onze op instorten staat. Voor de grootte komt u best eens langs.

Tuin nivelleren

Tuin van 30m² en bloemperk van 28m² nivelleren.

Nivelleren en inzaaien tuin rijwoning

Braakliggend stuk grond renoveren. Graag gedeelte kiezel en gedeelte zand of gras. Vermoedelijk een stukje afgraven, worteldoek indien nodig, nieuwe grond indien nodig en gras inzaaien. 5 are.

Oprit aanleggen

Oprit is hellend ca 150m². Bestrating dient waterdoorlatend te zijn, dus speciale dallen of siergrind zijn mogelijk. We horen graag suggesties. Er moet parkeerplaats komen voor 2 wagens. Er moet een extra betonplaat gegoten worden van ca 3,5x3,5, om tuinhuis en terras te plaatsen naast de oprit. Er dienen ook extra grondwerken te gebeuren om tuin/terras te nivelleren.

Heraanleggen gazon/grasmatten

Onze tuin zal in augustus een make over krijgen, het terrassen worden vernieuwd en de paden worden breder gemaakt, Nu zouden wij graag het gazon/grasmatten vervangen: kapot spuiten, frezen ,nivelleren en heraanleggen. Het gaat over ong. 130 m².

Tuin egaliseren

Wij wensen onze tuin klaar te maken om grasmatten te plaatsen. Terrein is te egaliseren en nivelleren. Onze bouwgrond is 1150 m² en ik vermoed dat het terrein zonder het huis een 750 à 800 m² is.

Tuin nivelleren en egaliseren

Een opp van ca 1400 m2 nu bedekt met lavagrond. Nivelleren en egaliseren op 5 cm onder borduur. Er zal normaal gezien geen lava moeten weggevoerd worden.