Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Pepingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Pepingen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Pepingen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Pepingen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Pepingen:

Afsluiting in kunststof plaatsen

Afsluiting plaatsen 20 à 30 m.Afsluiting max 2 m. Nu is er een haag maar deze moet ook verdwijnen

Tuin onkruidvrij maken en opnieuw gras zaaien

Mijn weide staat vol met onkruid deze zou eens moeten gerenoveerd worden en terug nieuw gras gezaaid worden. Er staan nog verschillende fruitbomen in die misschien zouden moeten gerooid worden. Weet de exacte oppervlakte niet.

Tuinafsluiting en tuinpoort plaatsen

Tuinpoort van 120 x 120. Dubbele tuinposter breedte 6 m x 1,20 m hoog. In twee delen de poort moet in het midden open kunnen. Spatie Tsjechië horizontale latten maximaal 20 augustus 25 cm. Graag ter plaatse komen kijken. De vakman Rompelbergh is al langs geweest.

Tuinafsluiting, opendraaiend met poort

Houten constructie, kind werend. Tuinafsluiting vijf meter lang, opendraaiend (dus 2 X 2m50) met poort van 1 m 20