Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Relegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Relegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Relegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Relegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Relegem:

Planten beukenhaag

Ik ben op zoek naar iemand die beukenhaag (groene) zou kunnen komen planten aan beide zijden van mijn tuin (afsluiting met de buren). Het gaat telkens om ongeveer 21 meter aan beide kanten.

Houten afsluiting plaatsen voor dakterras

In welke houten afsluiting(en) heb je interesse? : tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Op mijn dakterras zou er een +/- 5m moeten afgeschermd worden met tropisch hardhout (fijne latjes) hoogte: een courante hoogte maat tussen 1. 8m en de 2.2m

Draadafsluiting plaatsen

Graag had ik een draad afsluiting willen laten plaatsen voor 42 lopende meters Met 2 hoekpalen (terrein 18 x 6,5m) hoogte afsluiting 1,75m, Afsluiting te plaatsen in volle grond

Houten afsluiting plaatsen

Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout,of plankenwand , eventueel Europees hout (eik, kastanje, wilg), betonpalen met daartussen houten panelen of planken. wenst de afsluiting te plaatsen tussen hem en de buren 24,5meter. De bestaande haag moet verwijderd worden.

Draadafsluiting plaatsen

Vervangen van 20 m bestaande afsluiting , hoogte 1m50. Plaatsen van 20 m nieuwe afsluiting , hoogte 1m50. Dus 20 nieuw en 20 vervangen.