Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Rillaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Rillaar.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Rillaar of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Rillaar die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Rillaar:

Afsluiting met draadpanelen plaatsen

graag had ik aan de voorkant van onze woning geluidswerende panelen(geluidsschermen) laten installeren waarover ik een klimplant zou laten groeien. hoogte 1.80 - 2.00 / totale lengte plaatsing +/- 18 meter.

Grasmatten leggen

Ik wil mij bestaande gazon laten vervangen ,door nieuwe graszoden. Bestaande gazon is al doodgespoten. Het gaat om 37 m² in de voortuin en 115 m² in de achtertuin.

Betonnen afsluiting plaatsen

50 m lang rechtsstuk afsluiting plaatsen Houtenschermen met betonnen palen met betonplaat totalen hoogten 2 m of 1.8 m hoog

Steenkorven plaatsen

We willen graag een meter en half breed en een meter en half hoog steenkorven in donkere kleur ongeveer.

Draadafsluiting plaatsen

Tuin omheinen met een draadafsluiting met bovenbuis in combinatie met een betonnen onderplaat. Het zou gaan om een stuk van ong. 65-70m en afhankelijk van de mogelijkheden hadden we gedacht aan een hoogte van 1m40. Daarnaast zou er ook een eenvoudige poort van ca. 2m met 2 vleugels moeten komen.

Steenkorven plaatsen

Afsluiting met steenkorven te plaatsen van 10 m lang en 2 m hoog tussen 2 tuinen plaatsen. Afsluiting te plaatsen achter de coniferenhaag.

Steenkorven afsluiting plaatsen

Scheidingsmuur tussen ons en de buren daarvoor willen we graag een afsluiting met steenkorven plaatsen. Dit moet ongeveer 20 meter lang zijn en 1 meter hoog.

Klusjes in de tuin

Gras af rijden heb geen machien

Draadafsluiting met betonplaat plaatsen

Ik ben opzoek naar draadafsluiting met betonplaat het gaat over een stuk van 45m met een hoek in en dan een stuk van gewone betonnen plaatjes van 40cm hoog ongeveer voor grond tegen te houden. Eventueel ook voor het beklinkeren van de oprit 100m²

Nieuwe draadafsluiting te plaatsen en andere werken

Graag uw beste offerte voor het plaatsen van zwarte draadafsluiting met bovenbuis, metalen palen en betonnen steunplaten in ondergrond (H= 1. 8 m voor 15 m x 10 m; slechts twee zijden met 3 (? ) hoekpalen). Tevens graag uw beste offerte voor: -verwijderen oude gaasdraad -verwijderen oude zichtdoek -prijs product van houten lamellen of bruine lamellen voor nieuwe omheining(ook plaatsingsprijs aub) -verwijderen van naburige struik (met ondergrondse wortel) op gemeenschappelijke buurtuinrand -verwijderen van ingegroeide haagplanten in oude gaasdraad