Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor afsluiting met draadpanelen plaatsen:

Afsluiting met draadpanelen plaatsen

graag had ik aan de voorkant van onze woning geluidswerende panelen(geluidsschermen) laten installeren waarover ik een klimplant zou laten groeien. hoogte 1.80 - 2.00 / totale lengte plaatsing +/- 18 meter.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Rillaar (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afsluiting met draadpanelen plaatsen uit heel België:

Afsluiting zetten

Omheining plaatsen achter carport en rondom tuin. Het gaat om 4 stukken van in totaal 43 meter en een poort erbij. Graag een afsluiting in draadpanelen met een standaardhoogte. Het is een nieuwbouw, dus geen oude omheining om weg te nemen.

Draadpanelen zetten

Zwarte tuinafsluiting met betonplaat (ligt er nu ook, weet niet of die nog bruikbaar is) en buis bovenaan ofwel draadpanelen. Hoogte 1m80, lengte 20 m. Poortje van 2 meter. Eventueel met kunststof strips. Oude afsluiting halen we zelf weg.

Draadpanelen plaatsen

Rechte lijn: deel 1 van 14m lengte en ongeveer 1,8m hoogte, aansluitend deel 2 van 13 m lengte en ongeveer 1,5m hoogte. Oude afsluiting verwijderen we zelf.

Afsluiting plaatsen met draadpanelen

Metalen tuinafsluiting plaatsen. Graag rechte draadpanelen zonder boordstenen en met zwarte rolband van 19cm. 16,5m x 1.8m (+1.5m 1.2m) + 18m x 1.8m + 24m x 1.8m. Zijde van 24m is op kosten van buurman.

Draadpanelen plaatsen

Installeren van draadpanelen. Hoogte van 2 meter, lengte is 45 meter. Er staat geen afsluiting op dit moment, dus er moet niets afgebroken worden.

Draadpanelen plaatsen

Rechthoekig perceel waar ik draadpanelen met betonplaat wil. Afmetingen zijn 115m, 16m en 90m. De hoogte van de draadpanelen liefst 2m, maar als dat niet mogelijk is, is een gewone afsluiting ook goed. het zijn twee gebouwen. Bij het tweede gebouw (met 90m) moet er geen afsluiting vooraan. Er moet geen oude omheining weggenomen worden.

Tuinafsluiting plaatsen

In de achtertuin staat momenteel een draadafsluiting. Deze zou moeten verwijderd worden en een nieuwe zou moeten geplaatst worden. De afsluiting moet geplaatst worden net naast een gracht. Ik twijfel uit 2 soorten afsluitingen: 1. een afsluiting met betonnen palen en houten latten tussenin zodat er geen inkijk is 2. een afsluiting met draadpanelen. Het zou de bedoeling zijn dat ik later lamellen plaats in die draadpanelen . De draad die op heden aanwezig is zou ikzelf kunnen verwijderen. De palen niet. De lengte voor de afsluiting is ongeveer 10 m en graag had ik de afsluiting ongeveer 1.80m hoog gehad.

Afsluiting plaatsen

In de toekomst ben ik van plan om een nieuwe afsluiting te laten plaatsen. Momenteel is er een afsluiting met groene bekaert draad. Mijn wensen: graag een stevige afsluiting met draadpanelen (zwart), met aan de onderzijde betonnen platen die een stuk in de grond zitten en er een stuk uitsteken + een deel van de afsluiting gecombineerd met kunststof platen (of iets dergelijks) om aan dat stuk meer prive te zitten. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 90 m².