Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor aanleggen tuin en terras:

Aanleggen tuin en terras

Terras van ong. 25m² aanleggen met keramische blauwsteen van 0.6m x 0.6m. Oprit aanleggen met 2 duikers aan de gracht, 51m² kleiklinkers en 2m x 0.6m x 0.5m holandse klinkers.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Schaffen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen tuin en terras uit heel België:

Grote oprit in kasseien aanleggen

Aanleggen van een oprit in vlakke kasseien over een oppervlakte van minstens 90 m². Voor dit deel ligt nog een ander stuk van om en bij de 25 meter op 3 meter breedte. Dat mag eventueel ook worden heraangelegd in kasseien. Momenteel ondergrond is puinsteen of met oude kasseien. Afboording met verhoogde tuin nog nodig en er zal een helling van 10 cm hoogte moeten komen.

Plaatsen houten terras

We willen een houten terras van ongeveer 25m² aanleggen in onze tuin (vochtige ondergrond). We willen geen verharding van de volledige oppervlakte onder het terras, we wensen dat dit op een beperkte afstand van de grond wordt geplaatst. De houtsoort hebben we nog niet gekozen. Die keuze bespreken we graag samen met u. Bijkomende vraag: plaatsen jullie ook omheiningen? Indien ja, willen we daar ook graag de mogelijkheden en prijzen voor bekijken. Er zou ongeveer 15m geplaatst moeten worden.

Tuin frezen en heraanleggen

Tuin van ong. 15m x 20m frezen om opnieuw te kunnen aanleggen als prairietuin.

Leggen tuinterras

Tuinterras van ong. 23m² in tuin aanleggen. Momenteel aarde. Tegels leggen op trap met 3 treden van 0.4m x 0.9m die naar veranda leidt.

Oprit in kiezel aan achterkant van tuin aanleggen

Oprit van 18m x 3m in kiezel aanleggen aan achterkant van huis.

Voortuin veranderen naar oprit

Planten in voortuin verwijderen. Oprit en pad naar voordeur aanleggen ipv tuin. 45 m² in totaal.

Plaatsen van klinkers

Aanleggen terras in beton of kleiklinkers 15x 15m (getrommeld) inclusief funderingswerken en afwatering (infiltratie in tuin). Op diepte uitgraven doen we zelf.

Grasmatten aanleggen

Grasmatten aanleggen in tuin van ong. 6m x 5m. Momenteel veel planten en onkruid met zanderuge ondergrond. Eventueel ook mos aan muur verwijderen.