Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Scherpenheuvel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Scherpenheuvel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Scherpenheuvel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Scherpenheuvel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Scherpenheuvel:

Tuinafscheiding plaatsen

Graag had ik een omheining tegen een trapsgewijs muurtje geplaatst. Liefst in composiet. Het gaat over een lengte van 9m. Tussen het hoogste en laagste punt is er 30 cm. Panelen of platen moeten dus waarschijnlijk trapsgewijs gezet worden.

Leggen van kunstgras

Ik zou graag kunstgras laten plaatsen in mijn tuin (ca 80 m²). Er ligt al een grondlaag van stabilisé.

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Perceel bouwgrond van 1000 m² , waarvan er een gedeelte +-500m² bebost is = struiken (van 3 meter hoog), bomen (stam van max 15 cm in diameter en hoogte van max 8m) > zie foto's .

Omheining in U-vorm plaatsen

Willen we onze voortuin zo snel mogelijk laten afspannen. Het stuk in de voortuin dat dient afgespannen te worden is in de vorm van een U. Ongeveer 24 meter lang in totaal We verkiezen een afspanning dat geen onderhoud nodig heeft, waar niet doorheen gekeken kan worden. Hoogte 180 cm.

Verwijderen coniferen

Wij willen 5 coniferen laten verwijderen. 3 stuks zijn +/- 4m hoog, de andere 2 zijn +/- 1. 8m hoog.

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen: de constructie zitten 4 eindpalen, 1 T-paal, 1 hoek. Graag stuur ik u een grondplan. Geen idee van de afmetingen. Ter plaatse komen kijken of via grondplan.

Houten panelen plaatsen

Beukenhaag vervangen door betonpalen met houten panelen. Ongeveer 60 lopende meter in totaal.

Draadafsluiting plaatsen

Een draadafsluiting plaatsen tussen eigen perceel en buur. Totaal af te sluiten is ongeveer 50 meter.

Houten afsluiting plaatsen

De afsluiting dient voor een labrador, en moet dus voldoende verstevigd moeten worden. De omheining sluit langs één breedtezijde aan een hondenren. Afmetingen omheining: 2x +/- 8m lengte en 1x +/- 3. 5m breedte, hoogte 1m20. Er zal iets voorzien moeten worden opdat de hond bij het gaten graven niet onder de afsluiting kan kruipen. In totaal ongeveer 20 lopende meters.

Afsluiting tuin plaatsen

Ik wil mijn tuin laten afsluiten met een beton plaat en daar hout tussen ,de oude afsluiting en een stuk oude bomen moeten ook weg genomen worden. Ongeveer 100 lp meter.