Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor leggen van kunstgras:

Leggen van kunstgras

Ik zou graag kunstgras laten plaatsen in mijn tuin (ca 80 m²). Er ligt al een grondlaag van stabilisé.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Scherpenheuvel (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor leggen van kunstgras uit heel België:

Kunstgras en tuinpad leggen

Kleine stadstuin, ongeveer 25 vierkante meter. Gras afgraven en kunstgras leggen. Padje met tegels leggen naar uitgang parking en garage.

Kunstgras plaatsen

Ik wil mijn achtertuin renoveren waarbij kunstgras gelegd moet worden voor 40 m². Ik heb zelf de kunstgras gekocht, op zoek naar een vakman voor het professioneel te leggen.

Kunstgras leggen

Ik zoek iemand om te helpen met het leggen van kunstgras, liefst iemand met enige ervaring ,het grondwerk, wordt met een kraantje uigevoerd door een vakman Het tijdstip is op een zaterdag bij voorkeur.

Grondwerken uitvoeren en terras leggen

Grondwerken kleine tuin (+/- 45 m²): gelijk trekken, eventueel met keerwanden. Aanleg v terras. Boordstenen. Eventueel stapstenen met kunstgras en / of sierkiezels.

Tuin gelijk trekken en kunstgras aanleggen

Wij willen kunstgras voor onze tuin laten aanleggen plus minus 40 vierkante meter rond rubbertegels voor ons zwembad. Aankoop in overleg met de vakman. Tuin moet afgegraven worden + stabilisé leggen.

Stabilisé leggen voor tuin

ik wil naast mijn huis een strook kunstgras leggen, waar enkel met fietsen zal worden over gereden. Het betreft een 30-tal m². Vraag is om de stabilisé (150kg/m³) te komen leggen. kunstgras doe ik dan wel zelf.

Plaatsen kunstgras

Ik wil kunstgras leggen in een gedeelte van mijn stadstuin(tje) waar nu kiezelsteentjes liggen. Afvoeren van de steentjes en het leggen van het kunstgras. De oppervlakte van het te leggen kunstgras is 22 vierkante meter, met een rol van 4 meter op 5,5 meter kom ik toe. Ik zorg zelf voor het gras.

Kunstgras aanleggen in tuin

Tuin klaarmaken door aan te leggen met kunstgras. Ongeveer 70 m²