Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor leggen van kunstgras:

Leggen van kunstgras

Ik zou graag kunstgras laten plaatsen in mijn tuin (ca 80 m²). Er ligt al een grondlaag van stabilisé.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Scherpenheuvel (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor leggen van kunstgras uit heel België:

Tuin gelijk trekken en kunstgras aanleggen

Wij willen kunstgras voor onze tuin laten aanleggen plus minus 40 vierkante meter rond rubbertegels voor ons zwembad. Aankoop in overleg met de vakman. Tuin moet afgegraven worden + stabilisé leggen.

Stabilisé leggen voor tuin

ik wil naast mijn huis een strook kunstgras leggen, waar enkel met fietsen zal worden over gereden. Het betreft een 30-tal m². Vraag is om de stabilisé (150kg/m³) te komen leggen. kunstgras doe ik dan wel zelf.

Plaatsen kunstgras

Ik wil kunstgras leggen in een gedeelte van mijn stadstuin(tje) waar nu kiezelsteentjes liggen. Afvoeren van de steentjes en het leggen van het kunstgras. De oppervlakte van het te leggen kunstgras is 22 vierkante meter, met een rol van 4 meter op 5,5 meter kom ik toe. Ik zorg zelf voor het gras.

Kunstgras aanleggen in tuin

Tuin klaarmaken door aan te leggen met kunstgras. Ongeveer 70 m²

Kunstgras leggen op op roofing plat dak

Ik heb plat dak aan slaapkamer van 13 à 14 vierkante meter Dak bestaat uit roofing, graag had ik hier kunstgras laten op leggen Op terras wordt in zomer boek gelezen, er wordt in principe niet op gelopen.

Houten terras aanleggen

Wij hebben momenteel een terras dat eigenlijk de helft van de buren is en de helft van ons (33m2 en 35 m2). De scheiding hebben we reeds weggehaald. Momenteel ligt er kunstgras met daar rond een rand met kiezeltjes voor de waterafvoer. We willen graag een budgetvriendelijke houten ondergrond (lichtgrijs hout) in plaats van het kunstgras. Het lijkt ons handig om het deel van de buren ook ineens mee te leggen zodat het één mooi geheel vormt.

Terrassen vervangen door bankirai composiet planken en kunstgras

De terrasstenen die er nu liggen graag vervangen door een bankirai composiet planken dit is een appartement op het 5 de verdieping. Terras voor +/- 45 m² in bankirai composiet planken leggen. Terras achter +/- 35 m² graag kunstgras leggen.

Verschillende klussen uitvoeren

Rolluik zit vast (oud mechanisme) deurklink toilet afgebroken-tuin weghalen betonnen tegels-plaatsen nieuwe afschutting en eventueel kunstgras leggen.