Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor oude afsluiting vervangen door een nieuwe:

Oude afsluiting vervangen door een nieuwe

Afbreken van 38 lopende meter betonnen platen en plaatsen van nieuwe of met beton/houten planken. In totaal is er 50 meter te zetten.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Sint-Agatha-Rode (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oude afsluiting vervangen door een nieuwe uit heel België:

Volledige renovatie van de tuin

Verschillende werken om de tuin van ongeveer 30 m² te renoveren - nivelleren en kunstgras plaatsen - 2 terrassen te renoveren van elk ongeveer 4 m². Ene deel worden uitgebroken en met dezelfde tegels heraanleggen. Andere terras is om volledig opnieuw te doen - Boordstenen plaatsen. - Plantenbakken in arduin of blauwe steen plaatsen. - Glazen afsluiting plaatsen naast de trap die naar beneden loopt. Momenteel staat daar een stenen afsluiting die moet vervangen worden.

Houten afsluiting te plaatsen

Laurierhaag verwijderen en vervangen door tuinafsluiting. Nieuwe afsluiting in vorm van tuinschermen of plankenwand in thermowood.

Draadomheining plaatsen

Metalen tuinafsluiting van 27m x 1.5m met bovenbuis en betonplaat onderaan plaatsen. Momenteel muur als scheiding die moet verwijderd worden. Poortje van 1.2m x 1.8m vervangen. Graag zwarte afsluiting.

Betonnen afsluiting plaatsen

Wij willen onze houten afsluiting vervangen door een betonnen. Afmetingen van de 3stukken zijn 15,8m, 13m en 8,3m op 2m hoogte. Deel van de oude omheining moet weg gehaald worden.

Composiet afsluiting zetten

Composiet tuinafsluiting van ong. 35m x 1.8m vervangen.

Houten afsluiting plaatsen

Wij willen graag de scheiding met onze buren vervangen door een thermowood schutting aangezien dit ook terug gaat komen in de afwerking van onze nieuwe garage. Het bedraagt ongeveer een lengte van 50m. Hoogte nog overeen te komen. De huidige afsluiting moet ook nog weggehaald worden.

Omheining tennisterrein herstellen

Afsluiting tennisterrein herstellen. Hoge conifeer is op de omheining gevallen. Conifeer is reeds verwijderd. Gezet in 1989 en stilaan aan vervanging toe. Bovenbuis en spandraden zijn stuk dus moet allemaal vervangen worden. 30 lopende meters.

Composiet afsluiting plaatsen

Draadafsluiting vervangen door composiet panelen. Het gaat over een lengte van 60 meter indien mogelijk 2 meter hoog.