Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Tervuren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Tervuren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Tervuren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Tervuren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Tervuren:

Plaatsen tuinhuis

Graag wil ik mijn tuinhuis 106 TASL 303 x 197 x 224 laten leveren en plaatsen. Het omgewaaide metalen tuinhuis dient ook afgebroken te worden. De betonplaat ligt er al.

Betonnen afsluiting plaatsen

ik wil een tuinafscheiding plaatsen tussen mijn tuin en die van de buren. De tuin van mijn buren ligt ongeveer 1 meter lager wat momenteel door een talud wordt opgevangen. Aangezien ik een erg kleine tuin heb wil ik die helling graag verwijderen en de grond aan mijn kant ophogen zodat ik zoveel mogelijk ruimte win in mijn tuin. Het gaat over in totaal 25 meter, maar ik weet nog niet of er over die hele lengte een afsluiting moet komen.

Houten afsluiting plaatsen

We wensen twee thermowood panelen laten plaatsen tussen ons en de buren ter vervanging van een stuk van de haag. Graag panelen in standaardmaat, ik vermoed 2 meter breed en 1m80 hoog en met een betonplaat als verankering. De oude haag halen we zelf weg.

Steenkorven plaatsen

We have a wooden fence that had 2 panels that fell down with the strong winds. We already would like to replace it, so now, instead of replacing the panels that were lost, we would like to replace the entire fence by 'gabions'.

Afsluiting plaatsen

Wij zouden graag onze scheidingslijn met onze rechterbuur herinrichten. Hiervoor zouden we leien willen gebruiken om de inkijk van onze buren te willen verminderen. Afsluiting en rondom helemaal herinrichten.

Composiet afsluiting plaatsen

Vakman voor plaatsing tuinpoort en afsluiting: 1. Tuinpoort 3m breed, tussen huis en afsluiting met de rechterburen. 1 draaiend deel van1.5m, twee vast delen van 0.5m en 1m. Hoogte 180 - 200 cm. Materiaal hout of composiet. 2. Afscheiding Afscheiding tussen twee opritten van 2 halfopen woningen. Oprit is 6m lang. Linkerbuur ligt ca. 60 cm hoger aan gevelzijde dan wij. Zijn oprit loopt dan schuin af naar straatniveau. Afscheiding in composietpanelen, trapsgewijs: hoogte 230 cm (vanaf onze oprit gemeten) - 180 - 130 - 90 cm. Geen oude afsluiting weg te nemen.

Composiet afsluiting zetten

Het gaat om een afsluiting van 21 l/m x 1,80 m hoog Ik kan fotos sturen van bestaande afsluiting aan de aanemers die reageren.

Houten afsluiting plaatsen

Afscherming met bamboe houten stokken rond bestaand draad op een totale lengte van 600 cm en met een hoogte van 150cm Tuinschermen of plankenwand in bamboe, gevlochten takken (wilg of hazelaar)

Houten afsluiting plaatsen

We zijn en op zoek naar iemand die een 20 tal meter omheining kan plaatsen Soort: Tuinschermen of plankenwand in thermowood, gevlochten takken (wilg of hazelaar)

Draadafsluiting plaatsen

Benodigde draadafsluiting voor nieuwe woning, weet niet hoeveel lopende meters in totaal. Er moet niets verwijderd worden.