Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Tervuren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Tervuren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Tervuren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Tervuren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Tervuren:

Afsluiting plaatsen

Wij zouden graag onze scheidingslijn met onze rechterbuur herinrichten. Hiervoor zouden we leien willen gebruiken om de inkijk van onze buren te willen verminderen. Afsluiting en rondom helemaal herinrichten.

Composiet afsluiting plaatsen

Vakman voor plaatsing tuinpoort en afsluiting: 1. Tuinpoort 3m breed, tussen huis en afsluiting met de rechterburen. 1 draaiend deel van1.5m, twee vast delen van 0.5m en 1m. Hoogte 180 - 200 cm. Materiaal hout of composiet. 2. Afscheiding Afscheiding tussen twee opritten van 2 halfopen woningen. Oprit is 6m lang. Linkerbuur ligt ca. 60 cm hoger aan gevelzijde dan wij. Zijn oprit loopt dan schuin af naar straatniveau. Afscheiding in composietpanelen, trapsgewijs: hoogte 230 cm (vanaf onze oprit gemeten) - 180 - 130 - 90 cm. Geen oude afsluiting weg te nemen.

Composiet afsluiting zetten

Het gaat om een afsluiting van 21 l/m x 1,80 m hoog Ik kan fotos sturen van bestaande afsluiting aan de aanemers die reageren.

Houten afsluiting plaatsen

Afscherming met bamboe houten stokken rond bestaand draad op een totale lengte van 600 cm en met een hoogte van 150cm Tuinschermen of plankenwand in bamboe, gevlochten takken (wilg of hazelaar)

Houten afsluiting plaatsen

We zijn en op zoek naar iemand die een 20 tal meter omheining kan plaatsen Soort: Tuinschermen of plankenwand in thermowood, gevlochten takken (wilg of hazelaar)

Draadafsluiting plaatsen

Benodigde draadafsluiting voor nieuwe woning, weet niet hoeveel lopende meters in totaal. Er moet niets verwijderd worden.

Coniferen haag verwijderen

Coniferen haag laten verwijderen 30 meter en 3'5 meter hoog

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van een draadafsluiting 2 meter hoog met bovenhuis. En ongeveer 45 lopende meter zonder betonplaten. Graag ter plaatse komen kijken.

Tuin onderhouden

Gras afrijden van 5 meter breed ongeveer 60 m lang. Ook wat onkruid moet men verwijderen.

Takken van spar snoeien

Ik zoek een vakman die de takken van mijn spar kan komen snoeien en het afval meenemen. De takken bevinden zich op zo een 5 à 8 meter hoogte.