Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor afsluiting plaatsen:

Afsluiting plaatsen

Wij zouden graag onze scheidingslijn met onze rechterbuur herinrichten. Hiervoor zouden we leien willen gebruiken om de inkijk van onze buren te willen verminderen. Afsluiting en rondom helemaal herinrichten.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Tervuren (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afsluiting plaatsen uit heel België:

Betonnen afsluiting plaatsen

1ste muur 2 kanten in reliëf 8,2m×1,6m 2de muur 1kant reliëf 8,2m×2,4m

Afsluiting plaatsen in composiet

We willen een composiet afsluiting plaatsing en dit voor ongeveer 25m, met een hoogte van 1, 80 meter.

Ursusdraad rond weide plaatsen

Afsluiting plaatsen voor wei waar verschillende dieren moeten lopen. Ik dacht aan een ursusdraad inclusief 2 dubbele poorten waar een kleine tractor door kan. Oppervlakte van het terrein ken ik niet, ik schat 30 meter diep en 20 meter breed. De draad moet minstens 1m20 hoog zijn.

Afsluiting plaatsen

Materiaal: kunsstof, beton met houtstructuur, composiet. Graag ook een poortje voorzien. Afmetingen: 25 m en 1,8 meter hoog

Composiet afsluiting plaatsen

Ongeveer 20 meter in rechte lijn afsluiting in volle grond bereikbaar met machines

Tuinschutting plaatsen

Wij willen graag onze huidige tuinafsluiting (levende haag, draad met klimop) vervangen door een nieuwe afsluiting. Bestaande uit betonpalen met ongeveer de volgende afmetingen; vierkant 12cm met lengte 270cm met een rabat van 220cm lang en 3.5 cm breed, onderaan een betonplaat van 40 cm hoog en 186 cm lang met daarop 13 planken in geïmpregneerd Epicia met een dikte van 34 mm. De hoogte van de palen hebben maximaal een hoogte van 2 m boven het grond oppervlak en de afsluiting heeft een totaal lengte van ongeveer 15.5m. De palen worden in de grond verankerd d.m.v. chapebeton met +-250 kg cement per m³.

Tuinafsluiting plaatsen

Ik zal de afsluiting (zie foto bijlage) zelf aanschaffen en wil graag enkel de plaatsing. Het gaat over een ongeveer 115 meter houten afsluiting rondom het huis. Erf sluit aan op twee erven van de buren. We zijn juist nog aan het kijken hoe we alles gaan indelen: straatkant hoger, de kant van de buren een schapenhek of een poort, etc.

Betonnen afsluiting plaatsen

Beton afsluiting van 1m hoog en max 30 lang te plaatsen. Geen afsluiting of haag weghalen.