Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Tienen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Tienen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Tienen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Tienen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Tienen:

Vernieuwen van draadafsluiting

De bestaande omheining tussen onze terrein en dat van de buren is aan vervanging en uitbreiding toe. Wat we wensen is het volgende: Draadomheining in rechte lijn over 32m (groene palen, 1m70 hoog, betonplaat) Twee houten poortjes, één voor ons, één voor de buren. Oude omheining wegnemen.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting ruitvormige draad, zwart met bovenbuis en betonplaat onderaan. Lengte: 24m + 8m. Staande palen 60mm.

Houten afsluiting plaatsen

Actueel hebben we 6 terrassen op GLV die omheind zijn met een haag van een 50 l.m., Deze dienen vervangen te worden door iets niet biologisch, niet doorzichtig en +/- 1,7 m hoog. Het verwijderen van de bestaande hagen gebeurt door ons. De nieuwe omheining moet passen bij de appartementsblok.

Vernieuwen tuinafsluiting en heraanleg tuin

Project A Wegnemen oude afsluiting deel a = 22 m in betonplaten met wegzagen haag en deel 2 = 40 m weipalen met draad. Vervangen door nieuwe tuinafsluiting wellicht in metalen palen en draad onderkant betonboord en windvrij maken (winddoek ?). Project B Plaatsen tuinhuis en hondenren Project C Heraanleg bestaande tuin (+/- 4 are) Startdata te bespreken

Draadafsluiting plaatsen

Betonnen palen met gat en groef . Betonnen platen van 200x40 . In het totaal 50 lm met draad van 122 cm hoogte voor toebehoren en afwerking prijs van groen en zwart. Oude afsluiting zal door klant afgebroken worden.

Betonnen afsluiting plaatsen

Momenteel is er geen afsluiting. We wensen een schutting van 66. 4 meter rechtdoor , met een hoogte van 1m80 te laten plaatsen met toegang tot de tuin langs 1 kant.

Omheining met betonplaten en dubbelwandige structuur plaatsen

Plaatsen omheining met betonplaten met dubbelwandige structuur van 1,80 a 2. 00 m hoog, 67 lopende meter met één hoek. Ook verwijderen oude omheining draad 1.20 meter hoog en betonpalen geplaatst om de 3 meter en verwijderen van enkele struiken. Materiaal heb ik nog niet en kan aangekocht worden met vakman.

Composiet afsluiting plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een nieuwe tuinafsluiting. Liefst met een hoogte van 1. 80m à 2m. En over een lengte van 42m lang

Vijver 20x100m uitbaggeren

Ik wil een privé-vijver - waarin geen vis meer zit - laten uitbaggeren. Liggen veel afgevallen bladeren en takken in de vijver. En is niet meer leefbaar om vis te zetten.. Natuurlijke vijver met veel slib zou moeten uitgebaggerd worden. Dieper gemaakt worden .. De vijver is droog momenteel. De vijver is 20x100m

Tuin aanleggen

Aanleggen van een tuin - drainage 1. 45 op 8. 15 m. Met beplanting van klein talud en een omheining.