Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Tienen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Tienen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Tienen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Tienen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Tienen:

Nieuwe afsluiting plaatsen

Nizuwe afsluiting plaatsen. Afsluiting met betonplaten en draad. L25 m en ene kant met hoogte 1m80 en andere kant hoogte 2 m. Oude afsluiting afbreken.

Tuin heraanleggen

Alles opnieuw omspitten, gras opnieuw inzaaien, tuinhuis afbreken en terras aanleggen. Tuin : 100 m². Terras : aan te leggen met klinkers. Terras : 5 m op 5 m.

Houten afsluiting zetten

Graag hadden we meer info over het plaatsen van omheining en een poort. Lengte omheining 44 meter. Breedte poort, 258cm.

Terras uitbreiden met betontegels

Wij willen ons terras uitbreiden met een stuk terras in betontegels van 4 x 4 m. Aan beide zijden een waterdoorlatende border met steentjes, ongeveer 1 x 4 m aan iedere kant.

Vernieuwen van draadafsluiting

De bestaande omheining tussen onze terrein en dat van de buren is aan vervanging en uitbreiding toe. Wat we wensen is het volgende: Draadomheining in rechte lijn over 32m (groene palen, 1m70 hoog, betonplaat) Twee houten poortjes, één voor ons, één voor de buren. Oude omheining wegnemen.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting ruitvormige draad, zwart met bovenbuis en betonplaat onderaan. Lengte: 24m + 8m. Staande palen 60mm.

Houten afsluiting plaatsen

Actueel hebben we 6 terrassen op GLV die omheind zijn met een haag van een 50 l.m., Deze dienen vervangen te worden door iets niet biologisch, niet doorzichtig en +/- 1,7 m hoog. Het verwijderen van de bestaande hagen gebeurt door ons. De nieuwe omheining moet passen bij de appartementsblok.

Vernieuwen tuinafsluiting en heraanleg tuin

Project A Wegnemen oude afsluiting deel a = 22 m in betonplaten met wegzagen haag en deel 2 = 40 m weipalen met draad. Vervangen door nieuwe tuinafsluiting wellicht in metalen palen en draad onderkant betonboord en windvrij maken (winddoek ?). Project B Plaatsen tuinhuis en hondenren Project C Heraanleg bestaande tuin (+/- 4 are) Startdata te bespreken

Draadafsluiting plaatsen

Betonnen palen met gat en groef . Betonnen platen van 200x40 . In het totaal 50 lm met draad van 122 cm hoogte voor toebehoren en afwerking prijs van groen en zwart. Oude afsluiting zal door klant afgebroken worden.

Betonnen afsluiting plaatsen

Momenteel is er geen afsluiting. We wensen een schutting van 66. 4 meter rechtdoor , met een hoogte van 1m80 te laten plaatsen met toegang tot de tuin langs 1 kant.