Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor draadafsluiting plaatsen:

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting ruitvormige draad, zwart met bovenbuis en betonplaat onderaan. Lengte: 24m + 8m. Staande palen 60mm.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Tienen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor draadafsluiting plaatsen uit heel België:

Afsluiting in sierbeton plaatsen

De omheining is nu nog met draad waar klim op ophangt. Graag zou ik deze willen laten verwijderen en vervangen door betonsierplaten. Langs de kant van de straat effen en langs de tuinkant met motief. De afmetingen zijn : 12m op 10m graag zou ik de hoogte van de platen op +- 2.40 a 2.50m willen De kleur van de platen zou ik in het beige willen nemen. Oude tuinafsluiting, draadafsluiting met klimop verwijderen.

Omheining plaatsen

We hadden graag een omheining laten plaatsten met een poortjes en het onderhoud van de tuin zelf. Afmeting tuin; 15m breed en 25 m diep. Het gaat om een draadafsluiting met een bovenbuis en mogelijk een betonplaat. De toegevoegde foto's zijn niet heel duidelijk maar ik heb spijtig genoeg geen andere foto's momenteel. Haag ook uit te doen.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van paal en draad met bovenbuis en beton. Op de perceelsgrenzen : 1 kan 11m , andere kant 19m, met een hoogte van 2,2m. Nu staat er niks.

Draadpanelen plaatsen

Een draadafsluiting ( draadpanelen) 2.50M × 5.00M ×2.50M × 5.00m met een poortje in. Hoogte 1m53 in het zwart. de maten die ik opgeef is een vierkant van beide zijden 5meter en kopsekanten 2.50m elk met in de zijkant een poortje. Dit is bedoeld als afsluiting voor een hond (hondenkot).

Herstellen van beschadigde draadafsluiting en plaatsen van tuinpoort

1)Herstellen van beschadigde draadafsluiting (Plasitor h=200 cm met betonplaat en bovenbuis) door middel van het vervangen van 3 tussenpalen en 2 St. bovenbuis. De bestaande gaasdraad en betonplaten kunnen worden herbruikt. De palen worden geplaatst in een magere betonfundering. 2)Leveren en plaatsen van 1 tuinpoortje h=180 cm in zwart met vrije doorgang van 85 cm. Deze moet worden ingewerkt in een bestaande draadafsluiting.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van 2x 60 meter. Achterkant heeft hekwerk. 2.00 meter hoog, zwart, in beton gegoten palen.

Draadafsluiting plaatsen

2 tuinpoortjes met slot (sleutelplan) en 2 stukken draad 1m60 met bovenbuis.Lengte ongeveer 20m. Beide in zwarte kleur. Zonder betonplaat. Geen oude tuinafsluiting wegnemen er staat niks.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting met bovenbuis, 2m hoogte, 1hoek in, 13meter op 8meter totaal dus totaal 21meters