Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Tremelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Tremelo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Tremelo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Tremelo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Tremelo:

Reparatie Bekaert afsluiting

Reparatie van bestaande Bekaert afsluiting door inslag van een boom. De deur is ook scheef getrokken. Afsluiting : boom ligt erop. aantal meters?

Onderhouden kleine tuin

Onkruid verwijderen en onderhoud van een kleine achtertuin. Tuin is pas aangelegd. Achtertuin : 6 m op 15 m.

Zwarte draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Wij wensen onze tuin te laten omheinen, dit zal ongeveer een 50 lopende meter zijn. Graag een zwarte draadafsluiting met een buis bovenaan en 3 deuren. Qua hoogte liefst iets hoger dan 180 cm indien mogelijk.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting + tuinpoortje plaatsen in kunststof voor privacy = 40m. Is voor achteraan in de tuin.

Bouwrijp maken bouwgrond 20 are

Bouwrijp maken van 2 stukken bouwgrond, begroeid met dennenbomen.( 2 x 10 are)

Wildgroei oud sportterrein opruimen

Achter onze tuin hebben we een wat vervallen sportterrein/tennisveld (asfalt) van zowat 30 X 10 meter. Eromheen is veel wildgroei van bramen, klimop tegen de omheining, onkruid dat tussen het asfalt omhoog schiet, mosgroei over het hele plein, ... Dit zou moeten opgekuist worden.

Tuin onderhouden

Onderhoud tuin Gras maaien en kanten bijwerken Afgevallen bladeren verwijderen Oppervlakte tuin 5 à 6 are

Steenkorven plaatsen

We zouden de steenkorven graag geplaatst zien tegen de overkapping van ons terras ongeveer 10 meter. Dit terras is 8 op 5 m Voor de invulling van de stenen vraag ik liefst raad aan de aannemer waarmee ik zal handelen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Het gaat over 75 lopende meter met een hoogte van 2 m bestaande afsluiting gaat weg. Graag nu een betonnen afsluiting met hout.

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen en toegangspoort

Ik wou ook graag prijs voor een poort 2. 75 m breed en 1. 75 m hoog. En 16 meter boordsteen van 30 cm hoog. Moet allemaal dienen om tuin goed af te sluiten tegen voor de hond. De totale lengte van de gewenste afsluiting is 20 meter.