Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Veltem Beisem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Veltem Beisem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Veltem Beisem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Veltem Beisem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Veltem Beisem:

Afbreken omheining en plaatsen Horta ecofence

Een oude betonnen omheining van 12 meter met één betonnen plaat met daarboven draad afbreken. Vervangen door een Horta ecofence afsluiting met onderaan een boordsteen. Afsluiting al aangekocht

Betonnen afsluiting vervangen

Vervangen van 1 betonnen plaat wegens een scheef getrokken paal.

Houten afsluiting plaatsen

Dient als afsluiting tussen 2 bouwpercelen. Totaal af te sluiten: 10 lm. Hoogte 1. 80 m of 2. 00 meter.

Plaatsen van omheining met draad en betonplaten

Ik wil achteraan in de tuin een omheining met betonplaten en draad laten plaatsen. (bomen achteraan weggehaald. Lengte +/- 34 meter ) Hoogte ongeveer 1 meter 20 of 1 meter 60.

Tuinafsluiting te plaatsen

Wil graag een offerte voor 7 lopende meter tuinafsluiting geplaatst. Deze afsluiting moet dicht zijn,dus houten panelen, beton panelen of in composiet is wenselijk.

Tuinafscherming te plaatsen

We zouden graag over de volledige lengte en breedte (ongeveer 10 op 6,5 meter) van onze tuin panelen laten plaatsen (in hout, of ander materiaal). We zouden graag een prijs bekomen voor goedkope houten panelen, maar ook voor een degelijkere soort. Onze buren zijn mogelijks evenzeer geïnteresseerd. (tuin van dezelfde grootte als de onze)

Grondwerken in de voortuin

Onze voortuin ligt op een helling. Ons huis ligt op een hoekperseel, de voortuin draait dus mee. Is voor 't ogenblik nog beplant met oude struiken.Graag prijsofferte van verwijderen van struiken en de hoehhelling verdelen in 2 a 3 trappen.

Een klein jaar terug kochten wij een ...

Een klein jaar terug kochten wij een huis. Na het opknappen van de binnenkant is nu de tuin aan de beurt. Wij hebben echter geen idee hoe hieraan te beginnen. Wat we wel weten is dat de huidige toestand - de vorige eigenaar heeft een behoorlijk onderhouden tuin achtergelaten, maar alles is warig en een duidelijke lijn ontbreekt - te romantisch is voor ons. Wij zouden liever een strakkere en modernere tuin willen. Zowel de voortuin als het achtergedeelte zouden aangepakt moeten worden. In het totaal zo'n 10 are. Eventueel kunnen de huidige wegjes en het terras behouden blijven. Wat de aanleg betreft, dit kunnen we mits wat hulp van een vakman wel zelf, vooral het plan is van belang.