Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Vilvoorde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Vilvoorde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Vilvoorde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Vilvoorde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Vilvoorde:

Opruimen verwilderde tuin

In het achterste deel (ongeveer 10m x 15m) van onze tuin staan een aantal bomen. Het is daar enorm verwilderd. Klimop, struiken, etc. De bomen zouden moeten blijven staan maar al de rest moet opgeruimd worden. Wij hebben daarvoor niet de juiste materialen. Het is niet de bedoeling om dit stuk tuin opnieuw aan te leggen.

Afbraak betonnen muur en vervanging

Betonnen tuinschutting van 25m tussen 2 huizen afbreken.

Tuinomheining plaatsen

Een tuinomheining met gewone betonplaten met betonpalen. Lengte 6.50 meter en hoogte 2 meter.

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Vakman nodig voor plaatsing van een tuinafsluiting met houten panelen en betonpalen ertussen. Totaal 20 lopende meters. Drie zijden.

Metalen tuinhuis opbouwen

Metalen tuinhuis Archer C 277 x 191 x 202 cm plaatsen.

Laurierhaag verwijderen en afsluiting zetten

De haag is 2m hoog en ongeveer 15m lang. Er zou dan een afsluiting in de plaats moeten komen op een halve meter van de andere beukenhaag.

Aanleggen petanquebaan in tuin

Aanleg van een petanquebaan 3,5x12m in de tuin. Opbouw petanquebaan volgens regels van de kunst, onder lichte helling: - afgraven toplaag (gras) - stabiele, drainerende ondergrond 20cm grof drainagezand (verdicht met trilplaat) - basislaag : 10cm licht aangewalst Dolomiet 0/5 (verdicht met wals of rol) - afstrooilaag : 1 cm Castle grind 5/8 - afkanting met kunststof bielzen (op stabilisé) langs 2 lange kanten terrein en 1 korte kant

Betonnen afsluiting vervangen door houten panelen

Wij zouden in onze tuin graag onze huidige afsluiting laten verwijderen en vervangen door 2 nieuwe stuks in hout. Er moet in deze platen ook 1 deur zijn.

Verwilderde tuin opkuisen

Mijn stadstuin van +/-50 vierkante meter is sterk verwilderd. 2 bomen en 2 struiken die bomen zijn geworden moeten weg. Al de takken moeten door u worden meegenomen. Wat erna met de tuin moet gebeuren kunnen we bespreken.

Omheining plaatsen

We hadden graag een omheining laten plaatsten met een poortjes en het onderhoud van de tuin zelf. Afmeting tuin; 15m breed en 25 m diep. Het gaat om een draadafsluiting met een bovenbuis en mogelijk een betonplaat. De toegevoegde foto's zijn niet heel duidelijk maar ik heb spijtig genoeg geen andere foto's momenteel. Haag ook uit te doen.