Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor afbraak betonnen muur en vervanging:

Afbraak betonnen muur en vervanging

Betonnen tuinschutting van 25m tussen 2 huizen afbreken.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Vilvoorde (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afbraak betonnen muur en vervanging uit heel België:

Afbraak betonnen stal met asbest golfplaten

Afbreken betonnen stal van 5m x 4m met asbest golfplaten dak. Materiaal afvoeren. Betonnen vloer mag blijven liggen.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen draadafsluiting met doek hoogte twee meter lengte 22.50 meter lang en zou graag nog een poortje ( 1 meter breed en 1, 80 meter hoog) laten plaatsen om gemakkelijk naar mijn garage te gaan mee in hetzelfde materiaal als de omheining afbraak doen we zelf oude schutting dus alleen plaatsing. Ik ben juist nog aan het twijfelen of ik betonnen palen wil en een betonnen onderstuk. Zo ja, dan zou ik het poortje ook in dezelfde stijl willen. Ik zou dit graag bespreken met de vakman. Of metalen draadpanelen als dit mogelijk is.

Tuinhuis maken en plaatsen

Afbraak en plaatsen van modern tuinhuis opp 30m². Plat dak. Optie 15m² met oversteek 15m² Er ligt al een betonnen plaat met vloer.

Plaatsing tuinhuis modern

Afbraak en plaatsing van een tuinhuis modern 505 x 385 + extensie 400 cm. Betreft afbraak van hetzelfde model met stormschade en opbouw van het nieuwe plus eventueel schilderen. Het huidige model staat op een betonnen ondergrond, het terras onder de overkapping moet blijven liggen in de huidige staat.

Betonnen afsluiting plaatsen

9 lopende meter, 1.80m hoogte betonplaten met houtstructuur (lichte kleur) dient geplaatst te worden. We zijn juist nog aan het twijfelen of we de afbraak werken zelf gaan doen of laten uitvoeren van de bestaande 9m lopende meter betonpalen met draad afsluiting. Nu heb ik zojuist vernomen dat volgens de bouwvoorschriften er ook een stuk transparant hoort te zijn, daar het in de voortuin komt te staan. Dan zou de hoogte ongeveer 1,60 meter moeten zijn. Ik moet mij hier rond nog verder bevragen.

Betonnen afsluiting vervangen

afbraak en meenemen oude betonnen afsluiting en plaatsing van nieuwe (ong 30 m)

Afbreken tuinhuis

We willen : - afbraak van een tuinhuis - afbraak betonnen vloer buitenvoleire +/- 3 m² (5 cm dik) - afbraak afdak golfplaten buitenvoliere - verwijderen haagbeuk 3 x 2 m

Vervangen tuinmuur

Afbraak en vervangen betonnen tuinmuur ca. 35m door een houten schutting met betonnen palen en betonnen bodemplaat. Opgelet aan- en afvoer materiaal moet door de gang van de woning gebeuren. De tuin is niet bereikbaar met graafmachines.