Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Wemmel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Wemmel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Wemmel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Wemmel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Wemmel:

Plaatsen van een nieuwe taxushaag

Teneinde een groenscherm te hebben om onze woning/tuin van de buren te scheiden, plannen wij een nieuwe haag te laten plaatsen op 50 cm van de draad langs de perceelsgrens. Wij wensen dit te doen aan de hand van taxus-coniferen die reeds een hoogte hebben van 200 cm opdat wij reeds tegen volgende zomer een groene wand zouden hebben.

Stenen schanskorfmuur plaatsen

Plaatsen van +/-1 m 50 tot 2 m 60 graduele hoge stenen schanskorf over 4 m 50 diep langs (lelijke) bestaande muur van 1m70 hoog en 3m80 lang; Foto's ter beschikking.

Kunsthaag te plaatsen

Kunt u mij een prijs geven voor de aankoop en plaatsing van een kunsthaag (uitzicht klimop?). Haag van een 22 meter breed (2 meter hoog) op draad (wat draad en materialen betreft hoeft dit geen high trend te zijn). Gewoon privacy met buren verzekeren. Eventueel ook interesse in metalen manuele draaipoort (asymetrisch met opening 1m/2m)

Afsluiting plaatsen

afsluiting van +/- 30m plaatsen gemakkelijke toegang

Verhoogde tuin op niveau van ...

Verhoogde tuin op niveau van gelijkvloers brengen. Hierbij dient de muur met de buren te worden versterkt.

Plaatsen van een omheining ...

Plaatsen van een omheining (niet-plooibare platen) die voor een reeds bestaande omheining (deels beton dat zou blijven staan) zou moeten worden geplaatst