Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Wezembeek Oppem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Wezembeek Oppem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Wezembeek Oppem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Wezembeek Oppem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Wezembeek Oppem:

Draadafsluiting plaatsen

Een afsluiting te maken van 150cm hoogte (of misschien 180 cm hoogte) de afsluiting zou uit 3 delen bestaan (links van de poort ongeveer 2 meter) rechts van de poort (ongeveer 4à5 meter) en dan rechts van de het inloop poortje opnieuw (ongeveer 1,5 meter) alles samen schat ik dat het ongeveer 8à9 meter is aan de voorzijde van de woning. Klein houten poortje moet eerst weggehaald worden

Snoeien van sparren

Snoeien van 7 sparren (+/- 7 meter hoog) tot op een hoogte van 4-5 meter.

Stevige draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van een draadafsluiting. Hoogte : 200 cm / moet zeer stevig zijn (grote hond) / langs 2 zijden van de tuin : 20 m lang

Gesloten afsluiting achteraan tuin

Ik wil de tuin afsluiten met inbraakvertragende panelen h150. Lange levensduur = galva + verf. met een voetgangerspoortje b=100, h150,lengte uitvoering 21. 5m (inclusief poortje.) Palen 250 lang. Graag materiaal met levering,met/zonder plaatsing. Bereikbaar te voet over 60m vanaf parkeerplaats.

Onderhoud kleine tuin

Ik ben op zoek naar een tuinman voor het regelmatig onderhoud van mijn tuin : - snoeien van struiken en planten - onderhoud gras (bemesten en sproeien tegen onkruid) - snoeien van klimop omheining - onderhoud van kleine vijver nota: vermits het hier een achtertuin betreft van een rijhuis moet het materiaal en het afval via de gang van het huis gebeuren.

Bestaande klassieke tuin heraanleggen ...

Bestaande klassieke tuin heraanleggen tot originele tuin. Verwijderen huidige tegels (70 m²), 25 sparren, stenen kot van ong. 7 m². Rekening houden met privacy t.o.v. buren (aangrenzende tuinen). Aanleg terras in klinkers (ong. 70 m² incl. pad). Aanleg vijvertje met deels overkoepelend houten terras. Aanplanten van waterplanten. Voorzien van sfeervolle tuinverlichting.