Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Wijgmaal (Vl Br) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Wijgmaal (Vl Br).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Wijgmaal (Vl Br) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Wijgmaal (Vl Br) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Wijgmaal (Vl Br):

Complete tuin heraanleggen en bestraten

Tuin van ongeveer 850m² heraanleggen. Planten, Terras, Hagen, Parkings, Zwemvijver,... Groendak op een plat dak van ongeveer 150m². Ook ontwerpplan zou nog moeten gemaakt worden.

Boomstronk uitdoen en nivelleren

Een stuk grond mooi gelijk maken op een speelplaats in een lagere school. Er zit momenteel een boomstronk in de grond. Er zouden containerklassen moeten opgezet worden. De oppervlakte is 40 m².

Tuin aan te leggen

Stadstuin aanleggen. gaat enkel om beplanting. Oppervlakte 20m².