Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor complete tuin heraanleggen en bestraten:

Complete tuin heraanleggen en bestraten

Tuin van ongeveer 850m² heraanleggen. Planten, Terras, Hagen, Parkings, Zwemvijver,... Groendak op een plat dak van ongeveer 150m². Ook ontwerpplan zou nog moeten gemaakt worden.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Wijgmaal (Vl-Br) (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor complete tuin heraanleggen en bestraten uit heel België:

Complete tuin heraanleggen met nieuw gazon

Mijn tuin is ongeveer 400m² die moet heraangelegd worden. Dit is, de oude grasmat afgraven en nieuwe goeie aarde met grondverbeteraar aanbrengen en opnieuw bezaaid. Of ev grasmatten, afhankelijk van de prijs.

Complete tuin aanleggen met nieuw terras

De tuin is 10 m op 11 meter. Struiken , bloemen en terras moeten verwijderd worden. Nieuw terras en een strakke tuin aanleggen. De oppervlakte van het terras zou ongeveer 30 m². Graag betegelen.

Kunststof afsluiting plaatsen

De bestaande houten tuinschermen begrenzen een afgebakend tuintje wat niet beschadigd of verwijderd mag worden gezien het voor een deel pas vernieuwd werd. Er is 1 klimplant (clematis) die reeds meer dan 20 jaren tegen de houten schermen groeit en die we liefst zouden willen behouden. We zullen deze ook zelf van de bestaande schutting trachten te halen en nadien geleiden om te vergroeien met ankerpunten op de nieuwe. als vervanging en twijfelen we tussen 'Kunststof tuinschermen met betonlook' of eventueel 'Composiet'. Inclusief afbraak + afvoer van de bestaande panelen en plaatsing van de nieuwe (m.a.w. complete renovatie van de afsluiting). Vermoedelijk rond de 9,5 m (er staan momenteel 4,5 houten tuin schermen, met betonnen palen als scheiding)

Complete tuin heraanleggen en andere diverse taken

Wens dit stuk recreatie grond opnieuw aan te leggen. Verwijderen mos of bovenlaag . Opkuisen van het terrein verwijderen nieuwe boompjes . Later zal er twee betonplaten moten geplaatst worden voor tuinhuis en wooncaravan.

Complete tuin afsluiten met draad of bamboe

Ik heb een tuin van ongeveer 72 aren die volledig opnieuw afgesloten moet worden (ongeveer 500 m omtrek). Liefst met draadafsluiting van 1,80 m hoog of met een stevige bamboe-afsluiting.

Complete tuin renoveren en kunststof afsluiting plaatsen

Zit met een half open woning waar ik mijn tuin wil renoveren met een kunststoffen afsluiting van ongeveer 25 meter. De hoogte 1.80 meter.

Complete afsluiting met draadpanelen en twee poorten

Exacte afmetingen moeten genomen worden. Prijs/kwaliteit voorstellen aanreiken. Grote tuin met gras. Gemakkelijk toegankelijk. Graag prijs voor 1.80 of 2 meter hoogte. Klassieke zonder bovenbuis. Een vierkante buis. Best ter plaatse komen kijken door een vakman.

Complete tuin renovatie

Ik wil onze tuin laten heraanleggen: momenteel ligt er 4m x 6m klinkers en daarachter 13m x 6m grond met wat onkruid tussen (is een nieuw huis van 2014). Werken: verwijderen beukenhaag lengte 14 m, plaatsen draadafsluiting met betonnen onderplaat en bovenbuis lengte 17 m x 180 cm, egaliseren grond stabilisé 100 m2 x 10 cm en verhogen 2 waterputdeksels, heraanleggen terras met bestaande klinkers 4m x 6m, kunstgras aanleggen 13m x 6m. Ik kan eventueel helpen of mensen vragen om de stabilisé aan te rijden om de kosten te drukken.