Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Wilsele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Wilsele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Wilsele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Wilsele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Wilsele:

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting plaatsen. Ongeveer 50 meter. Terrein is oplopend.

Draadpanelen plaatsen tussen buren

Draadpanelen plaatsen: 20 lopende meter draadpanelen, zwart en met een hoogte van 1. 80 m . Dit als afsluiting in de tuin met het perceel van de buren.

Tuin afsluiten en heidematten plaatsen

Graag hadden we onze tuin laten omheinen in draad. De hoogte ongeveer 2.40 maximum . Tegen deze omheining zouden we heidematten willen laten plaatsen. Het betreft een zijkant van 13 m en een achterkant van 6 m. De tuin is hellend, dus de heidematten zouden hier wel op aangepast moeten worden indien mogelijk.

Tuin regelmatig onderhouden

Ik zoek iemand die regelmatig het gras komt afrijden en zo nodig onkruid wieden... Een keer per jaar de haag scheren.

Verwijderen bomen-meehelpen boomhut plaatsen

Ik wil een boomhut in mijn tuin(tje) (ca. 8m x 15m). De boomhut heb ik al. Nu moeten de bomen nog weg. Heel veel bomen zijn dood. Offerte graag voor: enkel bomen wegdoen. Bijkomend; meehelpen met boomhut plaatsen.

Bamboe verwijderen

Verwijderen bamboe uit tuin en opvullen put na verzakking in tuin.

Composieten tuinhuis en omheining installeren

Betreft omheining plaatsen en klein tuinhuisje. Wij zouden graag een composieten omheining laten installeren in onze tuin, eventueel met mogelijkheid tot klimopbegroeiing erop. Ook willen we een (klein) composieten tuinhuis (max 2m op 3m) in onze tuin laten installeren, in dezelfde kleur (bv beige). Omheining rondom de tuin tussen 15 en 20 meter. Hoogte is ongeveer 2 meter.

Tuin omheining

We willen en L-vormige tuin omheinen met draadafsluiting (2 m hoog) met betonplaten onderaan en versteviging bovenaan en twee tuinpoorten. Lengte ongeveer 60 meter. Graag hadden wij hiervan de prijs geweten.

Haag scheren

Graag had ik een paar offertes gekregen voor het scheren van onze haag. Het betreft een beukhaag van ong. 50M aan beide kanten van de tuin. Snoeiafval is mee te nemen door de tuinman.

Plaatsen draadomheining en poort

Omheining: 2 afzonderlijke rechte stukken: 21m+8. 5m in het zwart met betonplaat en bovenbuis, hoogte 1. 45m (kosten worden gedeeld met buurman) poort: dubbele poort 3m x 1. 45m te plaatsen tussen gevel en haaks op de te plaatsen omheining + afwerking tot op 3. 2m (eigen kost zonder buurman) Gelieve omheining en poort afzonderlijk op te maken. Afbeelding 1: stuk 21m tussen bestaande poort en het midden van de witte bijbouw. Afbeelding 2: stuk 3,2m voor poort van 3m. Afbeelding 3: stuk 8,5m tussen omheining buur en gelijk met achterzijde witte bijbouw. Foto's en plan in bijlage.