Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Winksele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Winksele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Winksele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Winksele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Winksele:

Bamboe verwijderen

We hebben bamboe is onze achtertuin (die v bij de buurman komt) en we willen laten verwijderen. Op een smalle strook. Max 2m²

Houten tuinafsluiting plaatsen en terras restaureren

Ik wil een houten tuinafsluiting plaatsen van ongeveer 20 meter en het bestaande houten terras laten restaureren.

Aanleg van een petanquebaan in tuin

Aanleg van een 3 m x 12 m petanquebaan achter in de tuin. Momenteel is het gewoon gazon.

Afsluiting tussen tuin en weide plaatsen

Ik heb een afsluiting nodig wilgen of houten planken moeten in een boog geplaatst worden + 12 meter. Dit is voor afwerking van aangelegde tuin overgang naar weide aankleden.

Omheining tuin draad met poort

Ik zou een nieuwe afsluiting willen rond men tuin eventueel met een poort. Het gaat over ongeveer 110 lopende meter 1,50 meter hoog in gewone draad en palen en eventueel de prijs van dezelfde omheining met houten panelen.

Verwijderen haag coniferen

Een haag coniferen van 4 meter lang en ongeveer 2 meter hoogte zou verwijderd moeten worden, de wortels mogen blijven staan.

Tuinschutting plaatsen

De dennen zullen uitgehaald worden op de scheiding en hier zouden we een onderhoudsvriendelijke (dus liefst composiet) schutting willen zetten. Dus graag de mogelijkheden hiervoor met onderhoudsvriendelijk materiaal (dus geen hout).Afmeting 25 m lang en 1;5 m hoog.

Draadafsluiting met betonplaat plaatsen

Ik zou graag hebben dat er een draadafsluiting met betonplaat wordt geplaatst. U vorm - 4m x 10m x 3m draadafsluing met bovenbuis en betonplaats. Graag richtprijs incl materiaal.

Terras zou moeten heraangelegd worden: ...

Terras zou moeten heraangelegd worden: nieuw plan en betegeling.

aanleg terras in natuursteen paadje met ...

aanleg terras in natuursteen paadje met verlichting, plaatsing van een hek en een electrische poort, heraanleg van de oprit, beplanting op verschillende plaatsen in de tuin