Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Wolvertem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Wolvertem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Wolvertem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Wolvertem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Wolvertem:

Composiet afsluiting plaatsen

Composiet tuinafsluiting plaatsen van 2x 20m x 1.8m en 15m x 1.8m Liefst zo stevig mogelijk om haag van buren tegen te houden.

Vijver dichtmaken en terras aanleggen

Ik wil mijn vijver dicht gooien en een terras aanleggen.

Steenkorven plaatsen

het gaat om een omheining van 32 meter richting straat kant met een hoogte van 2m. Er is al een gracht gegraven voor een fundering.

Duurzame afsluiting plaatsen

Ik wil graag een nieuwe afsluiting laten plaatsen in een duurzaam materiaal, te bespreken met vakman wat de opties zijn. Dit voor zo een 90 lopende meter en een hoogte van 180 cm. Mogelijks ook verwijderen huidige draadafsluiting met klimopplanten.

Verwijderen van sparren 60 meter

Perceel grootte: 60 meter op 6 meter met 3 rijen sparren van 35 jaar oud.

Omfrezen van tuin van 1500 m²

1500 m² tuin is opgehoogd en reeds eenmaal gefreesd. De tuin is rechthoekig(30x50m) zonder obstakels. Is vlot bereikbaar zelfs met een grotere machine. ik zou graag nogmaals(met een fijnere frees) de tuin laten frezen en tegelijk gras laten zaaien.

Draadpanelen plaatsen

Graag roestkleurig (= cortenstaal) Door stormschade dient ofwel de bestaande afsluiting(houten panelen) vervangen te worden ofwel helemaal vernieuwd door hout of ander materiaal zoals aangeduid in de aanvraag. Betonplaten zitten reeds in de grond. Dit is ongeveer 30 lopende meter. Hoogte 2 meter.

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Betonpalen gevuld met houten panelen of planken. Ik ben van plan een afsluiting te laten plaatsen van +-25 m (hoogte 200 cm) tegen juni 2018.

Betonnen met houten afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting plaatsen rond 20 meter en een 1.80 meter. Dit is een rechte lijn tussen twee buren. Combinatie beton en hout. Graag iets onderhoudsvriendelijk.

Draadafsluiting plaatsen

Graag wensen wij onze tuin volledig af te sluiten (ongeveer 90 m) + 1 dubbele deur van 3,5 - 4 m breed + 1 deur van 1 meter breed). Grote tuin af te sluiten 100 % wegens hond (met of zonder beton hangt af van mogelijkheden).