Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Zaventem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Zaventem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Zaventem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Zaventem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Zaventem:

Kunststof afsluiting plaatsen

We zouden een kuststof afsluiting willen laten plaatsen. Afsluiting : 9 m. Hoogte van 1m80. Afsluiting blijft staan ( buur)

Betonnen afsluiting zetten

12 (8+4) lopende meter met hoekpaal. Grijs hoogte 180cm boven de grond. Licht hellend, over de kortste zijde.

Composiet afsluiting plaatsen

Huidige situatie: 1) 4 houten panelen (totaal ca. 8m), grenzend aan het huis, waarvan één paneel als poort fungeert. 2) Betonnen tuinmuur, waarvan enkele betonnen deelpanelen aan de bovenzijde beschadigd zijn. Gewenste situatie: 1) Alle houten panelen zijn te vervangen door hout- of composietpanelen, met behoud van een poort-functie, 2) Aflsuiting is af te werken.

Struiken verwijderen en betonnen afsluiting plaatsen

Struiken verwijderen en plaatsen van 12 meter betonnen afsluiting.

Plaatsing kunsthaag

Willen onze omheining vernieuwen in tuin + afbraak bestaande houten panelen + afbraak tuinhuis. De omheining is ongeveer 28 meter lang en zouden kunsthaag willen. De omheining heeft twee hoeken en gaat van paal naar paal .

Verticurteren van de tuin

De gazon ligt gedeeltelijk rond het huis. Een oppervlakte van 5 are.

Betonplaat storten

Het stellen van een sokkel 9,85 cm op 4,15 cm op 40 cm dikte. Ook moet men een gewapende betonplaat gieten. Hierna opruimen van het stelwerk.

Duurzame afsluiting plaatsen

Voor een nieuwbouwwoning zijn ze op zoek naar een duurzame onderhoudsvriendelijke afsluiting van 2 meter die volledige privacy biedt. Af te sluiten lengte is ongeveer 50 lopende meter. Materiaal nog te bepalen.

Betonnen omheining met houtstructuur

Omheining van tuin, gelegen op een hoek. Totale lengte ongeveer 70 meter , en de hoogte ongeveer 1.80 tot 2 meter. Dit betreft een betonnen omheining met houtstructuur.

Afsluiting tuin plaatsen

We willen graag een omheining laten plaatsen in onze tuin. Het zo voor ongeveer 70 m zijn. En in hoogte 1. 80 m.Draadomheining.