Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Zemst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Zemst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Zemst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Zemst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Zemst:

Bekisting plaatsen in tuin

Ik heb dringend nood aan iemand die bekisting kan komen plaatsen op verschillende plaatsen in de tuin. Het materiaal (betonplex, haringen, houten blokken ter ondersteuning) is voor het grootste deel voorhanden. Het gaat om een bekisting rond twee bestaande terrassen (die beiden lichtjes groter gaan worden) en een bekisting voor een bodemplaat van een tuinhuis. Beton is besteld en wordt geleverd op 18/06; kort dag dus.

Draadafsluiting plaatsen

Aantal jaar geleden hebben we één kant van onze tuin een afsluiting laten zetten. Nu zouden we graag de andere kant aanpakken. Op dit moment staat er nog een lage betonafsluiting. Deze zouden we zelf afbreken. In de plaats moet er een nieuwe afsluiting komen van 2m hoog, vooraan lager met een poortje. Ik kan via mail foto's en afmetingen doorsturen zodat prijs kan gemaakt worden.

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag vakman voor het plaatsen van een afsluiting van 13,80m en minimum hoogte van 2meter. betonplaten/betonpalen met houtenpanelen en een 2de prijs voor betonplaten met gaasdraat met zichtwerkende doek. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...), houten panelen of planken

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag een omheining laten plaatsen van 150 cm hoog van het type met bovenbuis en betonplaten onderaan. De palen dienen op 2,5 m van mekaar geplaatst te worden, hoogte van de plaat 30 cm. Het gaat om 164 m afsluiting waarin twee hoeken zitten. Vooraan sluit de omheining aan op een bestaande Taurus T2 poort van 5 m breed die voorzien is van ogen voor de omheining aan te koppelen. In een zijkant dient een bijkomende poort voorzien te worden van ongeveer 2 meter breed met dubbele vleugel. Ik zou de omheining laten begroeien.

Draadafsluiting plaatsen met betonpaal en bovenbuis

Het betreft het plaatsen van een nieuwe afsluiting met betonpanelen onderaan en draadafsluiting met bovenbuis. Dit over een lengte van 40 m rechte lijn. Werf is zeer makkelijk bereikbaar (3 gevel). Afsluiting te plaatsen tegen een bestaande weide afsluiting.

Steenkorven plaatsen in voortuin en schanskorfbank plaatsen in achtertuin

Ik zou graag een lage steenkorf willen voor in mijn voortuin te plaatsen. Ik heb al reeds grote witte keien dat nog wel schoongemaakt moeten worden. Ik zou ook een bloemen bak steenkorf in mijn voortuin willen plaatsen waar mijn acer boompje in kan zodat dit mooi mee met de lage steenkorf kan geplaatst worden. Ik zou graag ook een bank willen hebben waar aan de zijkanten met een steenkorf wordt gewerkt.

Houten afsluiting met beton plaatsen

Betonpalen met daartussen houten panelen of planken. Ongeveer 18 m lengte af te sluiten dit is een recht stuk op +/-2. 20 m hoogte.

Draadafsluiting plaatsen

Linkergevel: 2m30 recht, poortje 1m30 haaks, 1m30 recht (draadafsluiting hoogte +/-1m50) Rechtergevel: 8m00 recht, dwars naar woning breedte 3m00 incl. Poortje 1m20, 8m50 recht naar straat (draadafsluiting met betonplaat aan onderzijde) kleur draadafsluiting zwart

Composiet afsluiting met betonnen boord

Ik ben samen met mijn buurman op zoek naar een aannemer voor het plaatsen van een tuinafsluiting op de perceelgrens te 1980 ZEMST. Wij hadden hier graag geopteerd voor tuin composiet met onderaan een betonnen boord. Lengte perceel 50 lm. Hoogte ± 180 cm.

Afsluiting massiefplanken

Graag offerte voor levering en plaatsing van afsluiting massiefplanken (thermowood) tand & groef met betonpalen. Totale lengte 9. 40 meter. Dat is een horizontale rechte lijn.