Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor betonnen afsluiting plaatsen:

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag vakman voor het plaatsen van een afsluiting van 13,80m en minimum hoogte van 2meter. betonplaten/betonpalen met houtenpanelen en een 2de prijs voor betonplaten met gaasdraat met zichtwerkende doek. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...), houten panelen of planken
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Zemst (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen afsluiting plaatsen uit heel België:

Houten afsluiting plaatsen

Leveren en plaatsen van afsluiting 42 meter lang met geimpregneerd hout tuinschermen horizontaal 180 x 180 en 2 cm dik beton grondplaat 2.00 x 0,40 betonnen palen. Totaal nieuw geen stormschade.

Betonnen afsluiting zetten

We hebben een tuin van 15,3 meter lang. We zouden graag aan één kant betonplaten en palen willen en de rest opvullen met planken. We weten niet goed wat het beste is voor stevigheid. Dat het geweven houten platen zijn of volledig dicht.

Betonnen afsluiting plaatsen

Vervanging van bestaande afsluiting (houten palen met horizontale tussen latten). De bestaande latten en de onderste betonplaat tussen de houten palen, kunnen gerecupereerd worden. Hoeveelheid ca. 20 lm - afgewerkte hoogte ca. 2.20 m. Voor het grootste deel handwerk (machines kunnen er niet bij).

Betonnen afsluiting plaatsen

22 m afsluiting + fundering en plaatsing. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonkleur moet antraciet zijn. De hoogte van de schutting moet 2 meter zijn met 2 beton platen hoog (Baksteen motief) de rest maak ik zelf in hout. Het zou in totaal 32 lopende meter zijn (houtlook, stenen,...) Totaal nieuw. nu oude draad zal weggehaald zijn.

Betonnen afsluiting plaatsen

Het gaat over 1 lengte van ong 35 meter op een open landperceel met een hoogte van 180. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook), houten panelen of planken.

Betonnen afsluiting plaatsen

We hadden graag een nieuwe omheining geplaatst met poort ,net gaat over een stuk vast van ongeveer 6 meter en een poort van een kleine 3 meter.

Betonnen afsluiting plaatsen

2meter hoge betonafsluiting met (hout)structuur plaatsen over een lengte van 40 meter. Zonder poortje .