Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Zichem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Zichem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Zichem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Zichem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Zichem:

Draadafsluiting zetten

Plaatsen van nieuwe afsluiting met bovenbuis en betonplaat, hoogte draad 1,80m. Voorzijde +/- 47 meter met 2,5 meter onderbreking voor bestaande poort. Zijkant +/- 35 meter, hier mag een toegangspoortje voorzien worden. Achterzijde +/- 32 meter met ook een toegangspoortje. Gemeenschappelijke zijde is reeds voorzien van draad.

Opkuisen totaal verwilderde tuin

ik heb een stuk grond van ongeveer 25 a waar de bomen gekapt zijn maar blijven liggen . Alles is verwilderd en moet opgekuist worden en genivelleerd .

Sierhekwerk plaatsen

Vakman voor plaatsen van een metalen sierhekken aan de voorkant van het huis.Momenteel is dit in het hout.(6×2m.+40 cm.) Alsook een bijpassende metalen poortje voor de 2 garages (6 m.) Deze moeten niet hoger dan 1 meter zijn.

Tuin egaliseren gazon aanleg

Ophogen en nivelleren van tuin. ong. 350m². Evt gras inzaaien. Enkele wortels, kleine stronken uit de grond halen.

Kunststoffen afsluiting plaatsen

Kunststof afsluiting plaatsen met een lengte 33 meter de hoogte graag 1.80 a 2 meter. Met betonnen plaat en zonder poortje. De huidige afsluiting mag blijven staan.

Draadafsluiting plaatsen met bovenbuis en betonplaat

Plaatsen van een draadafsluiting. Hoogte 1.50 meter hoge draad, lengte 50 m in een rechte lijn. Zwarte bekaert draad, met bovenbuis. 40 cm betonplaat met kunststof betonplaathouder en palen van 60 mm met twee eindpalen.

Houten afsluiting met poortje plaatsen

Houten afsluiting plaatsen. Enkel 1 zijde van de tuin moet nog worden afgesloten. Dit betreft de rechterzijde als je voor het huis staat. Het gaat hier over een lengte van ongeveer 10-15 m. De hoogte 1.80 meter. Deze afsluiting wordt onderbroken over een lengte van 3 meter.

Draadafsluiting plaatsen

Ongeveer 40 lopende meter draadafsluiting plaatsen 60 à 70cm hoog en 1 poortje plaatsen

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Draadafsluiting 58 lm met een hoogte van 2 m, buis bovenaan te voorzien. Type draad ruitvormig, kleur groen of zwart. Uit te voeren in één lengte. Uitvoeringtermijn te bepalen voor bestelling.

Vijver dichtgooien en zwemvijver maken

Mijn partner en ik hebben niet zo lang geleden een huis gekocht in Zichem, liefde op het eerste zicht. :) Wij hebben een grote tuin waar er momenteel twee vijvers in zitten ( een groot, ong 5 x 4 en zo'n anderhalve meter diep en een kleine ondiepe vijver). Omdat wij zelf niet zo'n vijverliefhebbers zijn hadden we gedacht om de kleine vijver weg te doen en de grote om te bouwen tot een zwemvijver ( doorzichtig water en juiste filtratiesysteem). Omdat wij beide leken zijn om dit vlak willen wij graag hulp laten inschakelen van professionals. Huidige situatie: - grote vijver ( zit vol met goudvissen, zeer dondergroen water) - kleine vijver ( hier en daar goudvissen, planten, vrij helder water)