Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor opkuisen totaal verwilderde tuin:

Opkuisen totaal verwilderde tuin

ik heb een stuk grond van ongeveer 25 a waar de bomen gekapt zijn maar blijven liggen . Alles is verwilderd en moet opgekuist worden en genivelleerd .
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Zichem (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor opkuisen totaal verwilderde tuin uit heel België:

Opkuisen totaal verwilderde tuin

Opkuisen van mijn verwilderde tuin. Hij is ongeveer 350 m² groot en staat vol struiken, bomen enz. Alles moet wel meegenomen worden zoals afgezaagde bomen enz.

Opkuisen totaal verwilderde tuin

Ik heb een totaal verwilderde tuin van 5 000 m². Deze zou volledig opgekuist moeten worden. De +/- 120 bomen die er nog opstaan zouden omgezaagd en in stukken gezaagd moeten worden. Er bevindt zich ook een onbewoonbaar huisje op deze grond.

Opkuisen totaal verwilderde tuin

Graag had ik een offerte aangevraagd voor het opkuisen van een verwilderde tuin in Centrum Leuven. Het betreft een tuin van ongeveer een 50m²(ruw geschat), met zowel bomen als struiken, taken, etc. Materiaal hebben we helaas niet ter beschikking dus dit zal door de tuinman zelf moeten voorzien worden. Foto's zijn er helaas nog niet maar kunnen bezorgd worden indien gewenst.

Opkuisen totaal verwilderde tuin

Een tuin van ongeveer 50 vierkante meter totaal verwilderd, lijkt momenteel meer op een vuilnisbelt. Taak: volledig opkuisen, niet heraanleggen en alle tuinafval en andere afval wegdoen. Werken te Gentbrugge.

Luchtgommen/afbeitsen trap

Houten trap van 2 verdiepingen. Volledig luchtgommen, opkuisen alsook opschuren van de houten vloertjes op de tussenverdiepingen. Trap heeft ongeveer 37 treden. Houten vloertjes van de tussenverdiepingen in totaal ongeveer 1m2.

Luchtgommen Houten trap

Houten trap van 3 verdiepingen. Volledig luchtgommen, opkuisen alsook opschuren van de houten vloertjes op de tussenverdiepingen. Trap heeft ongeveer 120 treden. Houten vloertjes van de tussenverdiepingen in totaal ongeveer 8m2.

Opbrengsteigendom die reeds voor een ...

Opbrengsteigendom die reeds voor een groot stuk omgebouwd is in verschillende studentenkamers. Nu moet per kamer (12 kamers in totaal) de afwerking gebeuren. Werken die reeds zijn uitgevoerd: nieuwe ramen, nieuw dak, opkuisen van de vloeren, leidingen zijn reeds gelegd (ook die voor de verwarming) bovenste studio's zijn reeds bezet, omlijstingen deuren zijn reeds geplaatst. Nog uit te voeren werken: aansluiten van douchecellen, kitchenettes, verwarming. Nog 5 studio's te bezetten. Verdere afwerking (o.a. gang in orde brengen, bel plaatsen, eventueel schilderwerken,...)